Anahtar Bağlantı Noktaları
-
ya arkadşlar benim pc de msn ye gireken sürekli şu hatayı veriyo "anahtar bağlantı noktaları" onar diyorum ama bi fayda etmiyo bazı wep sitelerine de giremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda yardım bekliyorum
saygılarımla...
not : lütfen geyik yapmayın
-
aynı sorun bendede war hacı, web sitelerine giremiyorum daha doğrusu yurtiçi sreverlarına giremiyorum telekomdan kaynaklanıyor herhalde ama bende anahtar bağlantı noktaları diye bir hata vermemişti, web siteleri sorunsuz acılana kadar bekle derim daha sonra msn i denersin.
-
evet dünden bu yana aynı sorun bendede var tuttum discoverıyden şüphelendım gerı yukledım sıstemı ama anlamıorumda bılgısayarın dılınden sinir oldum ya ama sımdı ıcım rahatladı düzelir mutlaka ohh ya
-
yaw bunun bi çaresi yokmudur sabahtan beri uraşıyom delirdim kafayı yiyicem yaaa
-
ya bide bilgisayarın saat ve gün ayarına balksana banada geçen de aynısı olmuştu . onları düzeltince eski halini aldı. bi dene bakalım olacakmı? olmazsada yaz ok?
-
yok hoca onla ilgili değil
-
Walla dün 6 gibi yattım.... Geldiğimde msn vs düşmüştü dowloadlarda dahil... Gene birisi kablo kopardı heralde :) Yurtdışı çıkışta sorun yaşıyorum.... 10 siteden 8 i açılmıyor :) MSN de tık yok :) Bi google bi tahribat açılıyor
Google zaten net olmadanda açılıyor....
-
işte aynen bende de aynısı oluyo bunun bi çaresi yok mu yada tamamen neyden kaynaklanıyor bu meled
-
telekomon alt yapısı olmadıgından dolayi karlar yagıdı ya teller .. kardan dolayi bazi illerde etkilenme oluor 4440375 aradım ariza var dediler 124 aradım afyton genel onlar böle bişi dedi dogru ise
-
dün aynı sorunu bende yaşadım modemin firewallın yapmadığım ayarı kalmadı sonra baktım milletdede aynı sorun var demekki yurtdışı çıkışına bişey olmuş
Toplam Hit: 2176 Toplam Mesaj: 10