Anakart Da Ses Problemi Asus.
-
bi anakart var elimde asus p5gpl-x se diye yanlız microfonda sorun var çalışmıyor ses denetiminde mikrofonun olduğu kısımdaki checkbox u kaldırmaya çalışıyorum kaldırmıyor nasıl çözebilirim bu sorunu ?
-
Bi ara bendede olmuştu boyle bısı dıger check boxlardan bırısını kaldırınca oluyordu. Olmazsa orginal diriverını bıdaha yukle bazen vindovsun tanıdıklarındada oluyo bole bırde Aygıt yonetıcısınde bı ayarı vardı oraları kurcala . tabi bunlar donanımsal bısı yoksa gecerlı
-
güncel şeysini indirdim yine çalışmadı acaba donanımdamı bi sorun var formattan sonra böyle oldu.
-
formatdan once calisiyorsa bence sorun yokturdur. windowsun hangi dilde ise o dile ait surucuyu indir. Ayni problem bende de olmustu
-
Driverlarla birlikte ses denetimlerini yapmaya yarayan bir arayüz uygulaması da gelir genellikle ( soundmax vs gibi ) oradaki ayarları da bir kurcala istersen.
-
Buzullllllllllllll len olum ayın 15 de bak almayı unutma ben o tarihde eskişehirdeyim :)
-
Microsoft un sitesinden Realtek High Definition Audio yamasini indir kur. yeni bir donanim algiliyacak ve yukleyecek. Ardindan orjinal surucu ile o buldugu donanimi update et sorun cozulur.
-
hoja bios update yap yine olmazsa geri gönder kartı ayarlayıp yada yenisini gönderiolar.Biz devamlı pc toplarken aynı sorunla karşılaşıyoruz ;) www.cizgi.com.tr den bak ürün ordan aınmışsa direk oraya gönder .
Toplam Hit: 1554 Toplam Mesaj: 8