folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakart Da Ses Problemi Asus.

Anakart Da Ses Problemi Asus.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bi anakart var elimde asus p5gpl-x se diye yanlız microfonda sorun var çalışmıyor ses denetiminde mikrofonun olduğu kısımdaki checkbox u kaldırmaya çalışıyorum kaldırmıyor nasıl çözebilirim bu sorunu ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Bi ara bendede olmuştu boyle bısı dıger check boxlardan bırısını kaldırınca oluyordu.  Olmazsa orginal diriverını bıdaha yukle bazen vindovsun tanıdıklarındada oluyo bole bırde Aygıt yonetıcısınde bı  ayarı vardı oraları kurcala . tabi bunlar  donanımsal bısı yoksa gecerlı

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

güncel şeysini indirdim yine çalışmadı acaba donanımdamı bi sorun var formattan sonra böyle oldu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    formatdan once calisiyorsa bence sorun yokturdur. windowsun hangi dilde ise o dile ait surucuyu indir. Ayni problem bende de olmustu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Driverlarla birlikte ses denetimlerini yapmaya yarayan bir arayüz uygulaması da gelir genellikle ( soundmax vs gibi ) oradaki ayarları da bir kurcala istersen.

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Buzullllllllllllll len olum ayın 15 de bak almayı unutma ben o tarihde eskişehirdeyim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    Microsoft un sitesinden Realtek High Definition Audio yamasini indir kur. yeni bir donanim algiliyacak ve yukleyecek. Ardindan orjinal surucu ile o buldugu donanimi update et sorun cozulur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    hoja bios update yap yine olmazsa geri gönder kartı ayarlayıp yada yenisini gönderiolar.Biz devamlı pc toplarken aynı sorunla karşılaşıyoruz ;) www.cizgi.com.tr den bak ürün ordan aınmışsa direk oraya gönder .
Toplam Hit: 1554 Toplam Mesaj: 8