Anakart Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Günaydın arkadaşlar arkadaşımın kasası bende açılmıyor diye getirdi taktım kurcaladım açılırken mavi ekran hatası veriyor kapanıyor açılıyor ama windows başlamıyor devamlı tekrar ediyor bunu ramini değiştirdim olmadı 2 tane hdd taktım sırasıyla 1.sindebekledi oturumu açmadı 2.sinde aynı mavi ekran hatası verip resetledi kasanın hdd'sini kendi  kasama taktım sorunsuz açıldı sizce sorun ne olabilir neler yapabilirim

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Sorun Hdd ile alakalı bende de olmustu...

hdd de sorun vardı okumuyodu pc ve devamlı mavi ekran cıkıp,reset atıyordu o atmazsa ben atıyorum :D

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:
    -----------------------------

hdd de sorun vardı okumuyodu pc ve devamlı mavi ekran cıkıp,reset atıyordu o atmazsa ben atıyorum :D

arkadaşım görünüşte hdd gibi duruyor ama çıkartıp kendi  kasama taktım sorunsuz açıldı

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

apokontek bunu yazdı:

arkadaşım görünüşte hdd gibi duruyor ama çıkartıp kendi  kasama taktım sorunsuz açıldı

Bios ayarlarına baktın mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

evet baktım hdd yi  görüyor + pili  çıkarttım 1 dk sonra taktım neyse çıkmam lazım işe geç kalıcam grş dileğiyle

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

evet baktım hdd yi  görüyor + pili  çıkarttım 1 dk sonra taktım neyse çıkmam lazım işe geç kalıcam grş dileğiyle

:)) tamam neyse dostum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ekran kartını dene birde oda değilse sanki anakart gibi duruyo. görmedende kesin konuşamam.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

ana kartı çıkar ve tek tek kendi parçalarını tak hdd işlemci ram o zaman sorunun ana karttan mı degilmi anlarsın sırasıyla ram dene işlemci dene kaçış Yolu yok

Beleş wireless kahramanı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Sorun ram bellekten çıktı arkadaşlar bendeki rami   tek taktım  normal çalışıyor ilginiz için çooook tşkler

Toplam Hit: 1006 Toplam Mesaj: 9