Anakart Sorunu
-
Günaydın arkadaşlar arkadaşımın kasası bende açılmıyor diye getirdi taktım kurcaladım açılırken mavi ekran hatası veriyor kapanıyor açılıyor ama windows başlamıyor devamlı tekrar ediyor bunu ramini değiştirdim olmadı 2 tane hdd taktım sırasıyla 1.sindebekledi oturumu açmadı 2.sinde aynı mavi ekran hatası verip resetledi kasanın hdd'sini kendi kasama taktım sorunsuz açıldı sizce sorun ne olabilir neler yapabilirim
-
Sorun Hdd ile alakalı bende de olmustu...
hdd de sorun vardı okumuyodu pc ve devamlı mavi ekran cıkıp,reset atıyordu o atmazsa ben atıyorum :D
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
hdd de sorun vardı okumuyodu pc ve devamlı mavi ekran cıkıp,reset atıyordu o atmazsa ben atıyorum :D
-----------------------------arkadaşım görünüşte hdd gibi duruyor ama çıkartıp kendi kasama taktım sorunsuz açıldı
-
fifsonic bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım görünüşte hdd gibi duruyor ama çıkartıp kendi kasama taktım sorunsuz açıldı
-----------------------------Bios ayarlarına baktın mı?
-
evet baktım hdd yi görüyor + pili çıkarttım 1 dk sonra taktım neyse çıkmam lazım işe geç kalıcam grş dileğiyle
-
fifsonic bunu yazdı:
evet baktım hdd yi görüyor + pili çıkarttım 1 dk sonra taktım neyse çıkmam lazım işe geç kalıcam grş dileğiyle
-----------------------------:)) tamam neyse dostum...
-
ekran kartını dene birde oda değilse sanki anakart gibi duruyo. görmedende kesin konuşamam.
-
ana kartı çıkar ve tek tek kendi parçalarını tak hdd işlemci ram o zaman sorunun ana karttan mı degilmi anlarsın sırasıyla ram dene işlemci dene kaçış Yolu yok
-
Sorun ram bellekten çıktı arkadaşlar bendeki rami tek taktım normal çalışıyor ilginiz için çooook tşkler