Anakart Üzerindeki Biosu Söküp Başka Taksam ?
-
Anakart üzerindeki biosu çkartıp başka anakart üzerindeki biosu taksam olurmu yoksa saynımı olması lazm yada deişmezmi.....?
-
anakarttaki bios sökülüyomuydu ya..
-
aynı marka aynı model olursa olur bunun haricinde ya anakart ya bios zortlar o yüzden fazla kurcalama
-
AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------
anakarttaki bios sökülüyomuydu ya..
bazı anakartlarınki sökülüyo
-
biri anakartimi yakayimmi dedi (: renenin dökümanlarda bios ile ilgili güzel bi anlatimi var dilersen incele
-
goldfinger bunu yazdı:
aynı marka aynı model olursa olur bunun haricinde ya anakart ya bios zortlar o yüzden fazla kurcalama
-----------------------------saol arkadaşım bende bundan emin olmak istiyordum :) benim bios bozuldu büyük ihtimallede çünkü ekran gelmio pc çalışıo herşey düzgün ama ekran gelmiyor arada gelio 2 kere de bios sıfırlanmış oldugunu fark ettim ekran geldiginde eger bi çözüm biliosan sölersen sevinirim :)
-
ekranda neler oldugunu görmüyor isen nasıl çalıştıgını anlıyorsun Bios dedigin entegre aynı model anakartlarda bile farklılık gösterebilir degiştimeni kesinkez tavsiye etmem işlemciyi ramı alıp başka bi anakarta tak bakalım ne diyecek.
ekran kartın onboardmı özellikleri yazar isen daha açıklayıcı bilgilere ulaşırsın.birde unutmadan on boaRd ekran kartı var ise bios pilini çıkar tak bi deneme yap belki onboard device ayarlarından ekran kartın devre dışı kalmıştır.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------ekranda neler oldugunu görmüyor isen nasıl çalıştıgını anlıyorsun Bios dedigin entegre aynı model anakartlarda bile farklılık gösterebilir degiştimeni kesinkez tavsiye etmem işlemciyi ramı alıp başka bi anakarta tak bakalım ne diyecek.
ekran kartın onboardmı özellikleri yazar isen daha açıklayıcı bilgilere ulaşırsın.birde unutmadan on boaRd ekran kartı var ise bios pilini çıkar tak bi deneme yap belki onboard device ayarlarından ekran kartın devre dışı kalmıştır.
yok ekran hiç gelmiyor on board ekran girişi yok üstünde ekran kartı takıyorum ki bi çok ekran kartı denedim durum aynı bilgisayarın ekranı hiçgelmiyor zaten speakerdan da ses gelmiyor ramı söküyorum yine hata vermiyo senin anlıcan akart çalışıo ama hiç devreye girmiyor sadece fanlar dönüo o kadar artık nabalım yenisni alıcaz bide postkart takıp denicem bakalım sorun neymiş görürüm belki yardımın için teşekkür ederim :)