folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Anakart Yandı, Önerilerinizi Bekliyorum.

Anakart Yandı, Önerilerinizi Bekliyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    3-4 gün önce bir kaç kez mavi ekran verdi makine ve dün anakartım yandı. Bu ikinci yanışı ama bu sefer garanti süresi bitti. Şu an yedek anakartı kullanıyorum ama oda arıcalı, ramleri yarı boyutunda görüyor, yani 512mb ve bu çok kasıyor makinayı. Kasım da askere gideceğim için sıfır anakart almak istemiyorum. Sistemim; intel p4 3.0 32bit cpu, 2x ddr400 512mb kingston ram, asus a 9550 250mb ekran kartı. Beni kasım ayına kadar idare edecek bir anakart lazım. Ne öneriyorsunuz?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek
    ASUS - P5PL2 Alın Derim hocam. bütçeni söylersen farklı modellerde söyleyebilirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Aslında yanan kartı tamir mi ettireyim (gigabyte), yoksa 2. el satın mı alayım bilmiyorum. Herhalde en fazla 50 lira verebilirim. Veya bende bir de bozuk asus anakart var, ikisini verip üzerine para ekleyim takas mı yapsam :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    ya meraktan soruyorum bilgisayarınız bu hale nasil getiriyrsunuz 8 senedir bilgisayar kullanırım simdiye dek sadece 1 kere klavye bide mouse değiştirdim o kadar nasil beceriyorsnz  bunları yapmayi =)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya meraktan soruyorum bilgisayarınız bu hale nasil getiriyrsunuz 8 senedir bilgisayar kullanırım simdiye dek sadece 1 kere klavye bide mouse değiştirdim o kadar nasil beceriyorsnz  bunları yapmayi =)
    -----------------------------

Üstad kullandığım sistem nedir yaw meraktan soruyorum :| 8 Yıldır aynı pc :S Sonuçta kul yapısı olacak o kadar :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asus p5ld2 se almada ne alırsan al

DOM..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Benim ki sanırım sıcaktan yandı, çünkü geçen yaz yine bu dönemde yanmıştı. Artık vantilatörü kasanın içine soktum :D

Toplam Hit: 895 Toplam Mesaj: 7