Anakart Yapımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Va3Bfjn4inA&feature=fvsr

super yaa

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

abi cok guzel gercektende; Ayiptir kardesim o kadar teknoloji var hala kocaman CRT monitor kullaniyorlar. git bir lcd al tupu biter yakinda zaten onun :s

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Küçük parçaların montelendiği makine ne güzel çalışıyordu öyle ya tekstil makinesi gibi, hayran kaldım.

Bir de kutulama aşamasının sonunda gösterdiği sahnede aklıma geleni, çekim yapan elemanlardan birisi gerçekleştiriyor şaka da olsa :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:
    -----------------------------

abi cok guzel gercektende; Ayiptir kardesim o kadar teknoloji var hala kocaman CRT monitor kullaniyorlar. git bir lcd al tupu biter yakinda zaten onun :s

tüpü mü biter

2002'den kalma crt monitoru kullanıyorum hala hiçbişeyide yok 

10 senedir taş gibi çalışıyo 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bunlarında ingilizcesi bizim gibi :D

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    saybirs bunu yazdı:

rakkoc bunu yazdı:

tüpü mü biter

2002'den kalma crt monitoru kullanıyorum hala hiçbişeyide yok 

10 senedir taş gibi çalışıyo 

1994 den kalma hala calisiyordu bendede ama az kullaniliyordu. 98de aldigimi attim hala 94luk analog duruyor

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 1561 Toplam Mesaj: 6