folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Anakartı Değiştirdim, Win Hata Veriyor

Anakartı Değiştirdim, Win Hata Veriyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Anakart daha önce yanmıştı yenisini aldım, dünden beri 3 kez format attım 98 ve Me falan yükledim yok yok Explorer hata veriyo soora onun yanında bi sürü hata daha ne yapmalıyım....

jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Board bozuk olabilir...

bide win98 den olabilir Eğer board nforce chipsetliyse....

eğer boardın marka model filan verirsen o zmana daha ayrıntılı yardımcı olabilirim sana...

Yanlış şimdi Yatıyom :)) yarın öğlen alırsın cevabını ancak :))))

HAaa unutmadan.. boardın driverlarını tam olarak yüklüyosun demi.. Hepsini yükle.. Snytmaster da bi ara böyle bir sorun vardı.. 1 hafta uraştık.. meğersem boardın driverının yüklemiyomuş ;)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmesutx
    xmesutx's avatar
    Erkek
    Renenin dediği gibi anakartın driverini doğru yükledin mi? chipsetini tam olarak hatırlayamıyorum ama intelin bazı anakartlarında anakart driverni yanlış kurduğun zaman windows explorer hatasından açılmıyordu.
    yada ramı değiştirip dene. ben onun yüzünden 2 gün uğraştım.ramda da problem olabilir..

XmesutX
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    falla beni yeni anakartlar korsan yazılı tanıyo falan dediler bazen win yüklerken ipna illegal falan bişeler yazıyodu aldıım yere bi sorayım anakartın markasını falan babam almış a.k
    ona göre söleyecem sizede bişeler

jack daniels 160 yaşında
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHRiS_STeeL
    CHRiS_STeeL's avatar
    Erkek
    ya elimde abit in bi board u var p3 board.makinaya p3 600 takıyorum fakat bir türlü 600 görmüyor jumperları herşeyi denedim olmuyor bana bıos update ini nerden bulabilceğimi söylermisin artı olarak makina 450 görüyor ve xp ye tam gircekken reset atıyor kendi kendine bazen bıos ayarları otomatik olarak sıfırlanıyor help!!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Synthmaster
    Synthmaster's avatar
    Erkek
    Evet ben de Windowsun sulalesini kurduydum. Surekli hatalar, ekran kartini tanimama, windows gocmesi vs vs gibi hatalar ortaya cikti. Anakart driverini mutlaka dene. Hem driver CD sini hemen cikartma. Birak resetlesin buyuk ihtimalle kendi kendine birseyler kurmasi lazim CD den. Yuklemeler bitene kadar bekle. SOnra cikartirsin CD yi. Tahminen 2-3 surucu yukler reset yaparak.

renegadealien ben yukluyordum CD yi ama hemen cikartiordum install bitti sandigimdan :)

Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overmind
    overmind's avatar
    Erkek
    abit boardlu arkadaş board'un bios pili bitmiş olabilir veya anakart üzerindeki cmos clear jumper'ı on pozisyonunda olabilir p3 olayı hakkında işlemcinin p3 600 olduğuna eminmisin eminsen çarpanalrı ne yapıyorsun veya jumperları bence fazla kurcalama eyer kataloğu veya user manuelivarsa kartın oradan bakarak işlemci çarpanını 6 ve fsb yi 100 olarak ayarla belki ramlerinle alakalı da olabilir ve hatta bios üzerinden ayarlanabiliyorsa jumperları default ayarına getirebilirsen ama neyse bence sen bu olayı fazla kurcalama bios update olayına hiç gerek olduğunu sanmıyorum bu riskli bir olay bir sorun çıkarsa update sırasında bidaha ekranı kullanmadan tekrar update edebilecek bi ustayı zor bulursun sen yakınında bu işten en iyi anlayan birini bulsan çünkü sorun görerek çözülebilecek birşey belki deneme yanılma yoluyla düzeltilebilecek birşey ama kendi başına bios update ine karışma bence kolay gelsin.

immediately!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Selam anakart intel 440 BX/ZX AGPset Bios yazıyo ama bilmiyom nabıyım yaa

jack daniels 160 yaşında
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:
    -----------------------------
    falla beni yeni anakartlar korsan yazılı tanıyo falan dediler bazen win yüklerken ipna illegal falan bişeler yazıyodu aldıım yere bi sorayım anakartın markasını falan babam almış a.k
    ona göre söleyecem sizede bişeler

yahu anakart yazılım tanırmı allah allah :)))

olurmu öle şey...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Erkek
    pc_worm bunu yazdı:
    Anakart daha önce yanmıştı yenisini aldım, dünden beri 3 kez format attım 98 ve Me falan yükledim yok yok Explorer hata veriyo soora onun yanında bi sürü hata daha ne yapmalıyım....

rene...' nin dediklerine + olarak bilgisayarını bir antivirüs ile tarat... bunun donanım sorunu olduğunu sanmıyorum eğer donanımdan kaynaklansa işletim sistemini kurarkende bir çok hata ile karşılaşırdın...

Kolay gelsin
Toplam Hit: 2524 Toplam Mesaj: 10