ANAKARTIMIN MODELİNİ BİLMİYORUM ---- YARDIM!!!!!
-
Ya arkadaşlar anakartımın modelini bilmiyorum.
Üstündede yazmıyor. Anakartın modelini nasıl öğrencem bi yardımcı olun.
Şimdiden TEŞEKKÜRLER
-
bazıları cinslik yapıyor ama acılışta yani bios ekranında pause tusuna< bas ekranı dondur sonra sol ustE anakartın mOdeli YAZAR OLMADIMI O ZAMAN ÖZEL BİTR PROGRAM BULACAK SIN
VEYA KASAYI ACIP PCI LARIN ARADINDA YAZAR
-
sen bi ara yaz bana netteyim ip numaram şu diye...ben güzel güzel bağlanır bakarım senin adına:))
-
walla kasayı acıcaksın. entegrelerin üstünde kuzey köpürüsünün üstünde falan yazıyo olması lazım. donanımcı olmadığım icin anca bu kadar biliyom. donanımcılara sorcan hacı
-
YA KASAYI AÇTIM BULAMADIM HER YERE BAKTIM YAZMIYO
-
msn display picture thief denen bi programla alıyosun.. buralarda biyerlerde verilmiş olması lazım linki.. biraz arayıver bulursun.. eger screenshot alıp paintte yaparsan renk kalitesi düşer..
-
refugee bunu yazdı:
msn display picture thief denen bi programla alıyosun.. buralarda biyerlerde verilmiş olması lazım linki.. biraz arayıver bulursun.. eger screenshot alıp paintte yaparsan renk kalitesi düşer..
yanlış başlıga yazmışız.. pardon arkadaşlar, oluyo bazen.. -
buarada bu sorunada cevap veriyim.. sisoft sandra denen bi programla halledersin... aratırsan bulursun biyerlerde, link veremiycem. program bilgisyarındaki tüm parçaların herşeyini gösteriyo..
-
wallaces bazı anakartlar da yazmıyor cins oluyor eski tip bir karttır seninki..."AİDA32" programını indir...pc nin tüm donanımlarının modelini görürsün...programı bütün download sitelerinde bulabilirsin..www.inndir.com.....www.hardwaremania.com dan downloadmania bölümüne bak...