Anakartımla İlgili Bir Problem
-
arkadaşlar işlemci değiştirmek için ana kartımın desteklediği modellere bakıcaktım ama anakartım fazla dandik çıktı
Motherboard
Üretici Üretici bilinmiyor
Model JFW01
Sürüm G107-1:4CP-00844-00156944223960
Yonga Tedarikçisi SiS
Yonga Modeli 672
Yonga Revizyonu 00
Güneyköprüsü Tedarikçi SiS
Güneyköprüsü Modeli 968
Güneyköprüsü Revizyon 01
BIOS
Marka COMPAL
Sürüm 1.04
Tarih 04/21/2008hiçbir yerde bunun la ilgili bilgi bulamadım üretici bilinmiyor nedemek yav ben nasıl araştırıcam varsa bi cahilliğim bağışlayın
-
Anakartın üzerinde modeli yazar mutlaka eğer model yazısına bnzer bir şey bulamadıysan orda gördüğün 8v G gibi kodlar oalcaktır onları google de arattır anakartının özellikleri marka model desteklediği işlemciler çıkacaktır yine olmadı "Everest ile indir o şekilde bulabilirsen yada anakart modeli bulma die bi program war nette dolaşıyr onla bkarsan kesin sonuca ulaşırsn
-
Hocam everestle denedin mi ?
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
Anakartın üzerinde modeli yazar mutlaka eğer model yazısına bnzer bir şey bulamadıysan orda gördüğün 8v G gibi kodlar oalcaktır onları google de arattır anakartının özellikleri marka model desteklediği işlemciler çıkacaktır yine olmadı "Everest ile indir o şekilde bulabilirsen yada anakart modeli bulma die bi program war nette dolaşıyr onla bkarsan kesin sonuca ulaşırsn
-----------------------------modelden aradım zaten belirgin bişey bulamadım
-
speccy'le bakıyorsun herhalde hocam everest indir kur .. öyle bir kontrol et
http://rapidshare.com/files/352785944/EVEREST_Ultimate_Edition_v5.30.2032_by_doctor.rar
-
sorun çözüldü teşekkür ederim