Anakartın Problemi Ne?
-
Herkese slm.Şimdi benim anakartım yandı bende yeni anakart aldım ve bir sorunla karşılaştım.Yeni anakartıma herşeyi bağladıktan sora gördümki hdd ve cd rw ve dvd rw lere elektirk gitmiyor,ama sadece hdd yi yada sadece cd rw ve dvd rw yi bağlarsam ikiside çalışıyor.Sizce bozukmu yoksa uyum ile ilgili bir problemmi?
Şimdiden sağolun.
-
elektrik problemlerinin %70 i powerden kaynaklanır 350 lik power alırda dayarsan parçaları anakartda güçten düşürme yapar zaten ek beslemeli ekran kartlarında da görnüssündür örneğin 8800 ultra adam en az 500 lük power olmalı diyor bu yöndende bakarsan anakartta sorun. ama bilgisayarın ana kartı neden yandığını sölersen daha iyi yardımcı olurum poweri de bozmuş olabilir bende aynı durumda kaldım ordan biliyorum yıldırım düştü power i dağıttı ama tamamen gitmedi nasıl olduysa anlamadım şu anda 450 lik powerim 350 lere geriledi
-
Hocam hangi donanımı taktığımda makina acmıyor ise, onla ilgili bir kısadevre olabilir...
-
jumperdan olabilir
-
Ya götürdüm aldığım yere norml çalışıo ama şimdide başka bişi çıktı windows cd sini takıyorum kur donanımınızı inceliyor diyor sonra en az 7 dakka siyah ekran bekliorum neyse geçior format falan atıorum veryfying dmı pool data dio kalıyor windows yüklemesine devam etmiyor.Ne bu bilgisayarın üstündeki lanet anlamadımki :S
-
HDD de bi sorun olabilir, baska bir pc ye yedek olarak bagla bicimlendir,sonra yeniden dene. Oda olmadı bios'a bir bak derim biosu yapılandır. oda olmazsa bios pilini degistir, bios entegresini bi kontrol et bnce.
-
Şu an bağladım format atıyorum bakalım nolcak.
-
Yine olmadı fakat şöle denedim normal çalışan bi hdd yi aldım sanki ona windows yükleyecekmiş gibi devam ettim ve normal bir şekilde windows yükleme işlemlerini yaptı.Bu demek oluyorki bnm hdd yalan olmuş?fakat yedek hdd olarak çalışıo öyle kullancam :D
Toplam Hit: 1074 Toplam Mesaj: 8