Analog Tv Kartından Mp4 Veya Mkv Formatında Kayıt
-
slm arkadaşlar. az önce analog tv kartımdan ilk defa uzun metrajlı kayıt yaptım. çghb ı kaydettim. ama çıkan boyut inanılmaz.
6.07 gb yer kaplıyor. acaba direk mp4 veya mkv formatında kayıt nasıl yaparım ? yada daha az yer kaplayan bir formata.
normalde bunu mp4 e çevirmem lazım ama pc de her zaman bu kadar yer bulamam =) formattan yeni çıktı o yüzden bu kadar fazla yer var :)
-
Kayıt yaparken codec seçmen gerek. Xvid vs codecler var sıkştırarak kaydediyor.
-
win dvr denilen programı kullanıyorum tv den kayıt için. Tavsiye ederim. Kayı vcd-pay şeklinde yapınca boyutuda iyi oluyor. Ama kaliteye önem vermiyorsan boyut küçük olsun görünecek kadar kalitesi olsun diyorsan replay av bu konuda iyi. Ben ortalama bir diziyi 50mb a kaydediyorum replay ile
-
Foxxly
DealExtreme den aldığın TV kartı mı?
Memnun musun? Bir de linki varsa yollayabilir misin? Benim de almaya niyetim var da.. :)
-
hoca ben mpg2 de kayıt yapıyorum 3 sn de 1 mb gibi birşey kullanıyo :D
bir dizi 1,5 gb oluyo ben mp4 e çevirince 600 e düşüyo
progdvb kullan
-
ZoktriP : aynen o kart =)
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.17298
alper bende mpg2 de kaydettim dün ama 6 gb oldu :D
deneyim bakayım senin dediğinde repley i -
60 lira verilmez bu dandik şeye aynı fiyata çok güzel tv çıkışlı tv kartları var
-
yeni konu açmiym bari.bana öneebileceğiniz fiyat/performans açısından iyi olan bir usb ekran kartı önerebilirmsinz?foxxly sen memnunmusun mesela?bende kablolu tv var 22' lcd monitor var güzel performans alırmıym?