Anam Anam...Gitti PDF Dosyalarım!?!
-
Arkadaşlar pdf formatındaki dosyalarımı açamıyorum...Üzerine gelince ön izleme yapıyor,çift tıklayınca acrobat reader açılıyor veeee:
There was an error opening this document. The path does not exist.
İşte hep bu hata ile karşılaşıyorum.Daha dün hepsi açılıyordu.Sorun nedir ve çözümü bilen varmı acaba?
-
.pdf formatlı dosyalar akrobat readerde çalışır.sen bi akrobatı yeniden kur.
-
Elindekinden daya yeni versiyon bir acrobat kur olacaktır.
-
Az önce acrobat 7.0.5'i indirdim.Şimdi de kurarak denedim ama hata hala aynı. :(
-
registry de her uzantıyı açacak program belirtilir ve bunların command line dan nereye çıkıcağıda ayrıntılı biçimde komutlandırılır mesela c:\program files\gotveren.pdf dosyasını "c:\program files\gotveren.pdf" böyle tırnaksız yazarsan açmaz sen başlat>çalıştır> regedit sonra HKEY_CASSES_ROOT içinde arat acrobat reader ve pdf ile ilgili herşeyi sil sonra programı sil tekrar kur... program sonrkai kurulumda doğru biçimde oluşturucak pdf yi açacak dosyayı...
(not: önce bi programın open bölümüden açmayı dene ordan açıoda üstüne tıklayıp açmıosa benim anlattığımı yap hiç açmıosa şindi çözülebilcek bi sorun deil)
-
Sağolasın ir2...Şu anda hepsi olmasa bile bir kısmını açıyor artık acrobat...Diğerleride sanırım güme gitti...