folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Anam Anam...Gitti PDF Dosyalarım!?!

Anam Anam...Gitti PDF Dosyalarım!?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Arkadaşlar pdf formatındaki dosyalarımı açamıyorum...Üzerine gelince ön izleme yapıyor,çift tıklayınca acrobat reader açılıyor veeee:

There was an error opening this document. The path does not exist.

İşte hep bu hata ile karşılaşıyorum.Daha dün hepsi açılıyordu.Sorun nedir ve çözümü bilen varmı acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    .pdf formatlı dosyalar akrobat readerde çalışır.sen bi akrobatı yeniden kur.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Elindekinden daya yeni versiyon bir acrobat kur olacaktır.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Az önce acrobat 7.0.5'i indirdim.Şimdi de kurarak denedim ama hata hala aynı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

registry de her uzantıyı açacak program belirtilir ve bunların command line dan nereye çıkıcağıda ayrıntılı biçimde komutlandırılır mesela c:\program files\gotveren.pdf dosyasını "c:\program files\gotveren.pdf" böyle tırnaksız yazarsan açmaz sen başlat>çalıştır> regedit sonra HKEY_CASSES_ROOT içinde arat acrobat reader ve pdf ile ilgili herşeyi sil sonra programı sil tekrar kur... program sonrkai kurulumda doğru biçimde oluşturucak pdf yi açacak dosyayı...

(not: önce bi programın open bölümüden açmayı dene ordan açıoda üstüne tıklayıp açmıosa benim anlattığımı yap hiç açmıosa şindi çözülebilcek bi sorun deil)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Sağolasın ir2...Şu anda hepsi olmasa bile bir kısmını açıyor artık acrobat...Diğerleride sanırım güme gitti...
Toplam Hit: 1650 Toplam Mesaj: 6