Anasayfa > Ürünler > A Ürünü (Asp Soru)
-
Anasayfa > Ürünler > A ürünü..mrb muridler.asp de yapılan bu şeyin adı nedir?yada nasıl yapabilirim?ben bunu ürün bazlı kullanıcam.elinde örnek kod olan var mı yada yapılısını anlatabilirmi?asp de yeniyim o yüzden anlıyabilceğim bi sekilde anlatabilirseniz cok sevinirim hem sizi hemde kendimi yormamıs olurum..herkese kolay gelsin.
-
kısa olarak şöyle diyeyim
<a href="default.asp">Anasayfa</a> > <a href="kategori.asp?id=<%kat("id")%>"><%kat("adi")%></a> > <%urun("baslik")%>
olarak yapabilirsin
-
muridler.asp
derken
members.asp yi kastettin galiba :)
-
ya senn dediin query string galiba ilk
biras onceki ark ın dedii gibi
<a href="kategori.asp?id=<%kat("id")%>"><%kat("adi")%></a> > <%urun("baslik")%>
direk link olarak yazarsın
soyle acıklayam bunu html bildiini varsayarak yapıorm
veirci.html olrak kaydet bunu
<html>
<form method="GET" action="alici.asp">
AD:<input type="text" name="isim" size="20">
YAS: <input type="text" name="yas" size="20">
<input type="submit" value="Göder Gitsin" name="B1"></p>
</form>
</html>bunuda alici.asp die kaydet
<%
kisiismi=request.querystring(“isim”)
yasi=request. querystring (“yas”)
Response.Write (kisiismi)
Response.Write (yasi)
%>umarım anamıssındır :P
-
$u olay mı : murit.asp?id=7855 gibi :S
öleyse $öle bişi olcak
taplodan çek bilgileri
Üye adı : <%=rs("uyeadi")%> <a href="profil.asp?id=<=%rs("id")%>Ayrıntılı bilgi için tıklayın</A>
profil.asp ise $öle :
gelenid=request.querystring("id")
set rs = server.createobject("ADODB.recordset")
sql = "Select * From tablo where id="&gelenid&""
rs.open sql,bag,1,3
gibi bi$i sonra bilgileri yazdırcn -
muridler.asp demek değildi kastım cümlenin sonu diye nokta koydum ve asp de nasıl yapabilirz dedi:) yanlıs anlamıssınız beni :)
members olayı yapmak değil istediğim Anasayfa > Ürünler > A ürünü görmüşsünüzdür coğu alıs veris sitesinde bunu sordum..
-
konuyu hortlatalım :) evet muridler yardımlarınızı beklioyrm:)
-
adam gibi öğrende gel ortalık yarım yamalık çubuklarla doldu
not: herkes programcı olmasın,bizde ekmek tutalım
-
1.öğrenmmiş olsam sormam zaten.2.öğrenmiş olsam senin gibi cvp vermektense baskalarına yardım ederdim3.sen ekmek tutcaksın die biz ac mı kalalım?görende elindeki işi aldım filan sanıcak.aklıma geldi sormak istedim buranın amacıda bu zaten paylasıp bişeyler öğrenmek.sen bunu daha anlayamamıssın sanırım.öğrenince cvplarsın konuları.bundan sonrada yapıcağın seyi sana söyliyim benim actığım konulara ters cvplar verip öyle postlucaksın..hiç cvp vermeseydin daha cok yardımcı olucaktın.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------adam gibi öğrende gel ortalık yarım yamalık çubuklarla doldu
-----------------------------ozaman bu kategori silinsin,
ama olmaz ki bu site belkide ileride büyük bi hacker çıkarcak arasından. o adam da belki bi şirkette işe girecek ozaman diğer güvenlikcilerin işini alacak :| olmaz
forumu kapatalım en iyi. sadece haber kalsın , ama oda olmaz ki bu sefer habercilerin işini elinden alacaz :| off kapatalım abi siteyi
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------adam gibi öğrende gel ortalık yarım yamalık çubuklarla doldu
-----------------------------mal lan bu :| senin yaşın kadar programlama hayatı olanlarda seni siktir ederse o 2 günlük girdiğin piyasadan. nasıl olur ?