folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Andımız Vs Justice And Development Party.



Andımız Vs Justice And Development Party.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liarhack
    Liarhack's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2013
    Erkek

    Bu günlerin popüler fakat karar iptalinden önce unutulmuş, hatırlanmayan bir zamanlar her sabah okutulan bazı kesimlerce ırkçılık ve asimilasyon aracı olarak kullanıldığı iddia edilen ilkokul dönemlerimiz de esas duruşta okuduğumuz marşımız.

    Özellikle, çözüm süreci ile baş gösteren türkiye de türk düşmanlığının körüklendiği resmi kurum ve kuruluşlarda tc ibaresinin silindiği ve saray soytarılarının vatandaşa vaaz verip osmanlıyı överken türklüğü yerin dibine sokma çabasını hatırlattı bana, size ne hatırlatır bilmiyorum.

    Son 2 Gündür Milliyetçi, Ulusalcı, Cumhuriyetçi, Parti, Stk, Dernek gibi topluluklar 8 Ekim 2013 tarihli Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 1.maddesi Danıştay 8.Dairesi’nin oy çokluğuyla aldığı karar sonucunda iptal ettiği için Justice And Development Party karşı birlikte ama uzaktan üstü kapalı bir mücadele yaşanıyor.

    Yanlış hatırlamıyorsam Hrant Dink'in andımız ve istiklal marşı hakkında trabzonda ki bir konuşmasında bir sözü vardı okuttular, türk mü olduk ? olmadık.

    Peki o halde, bu olay da ırkçılık kime ve neye göre yapılıyor.

    (Üyelere Özel)

    Liarhack tarafından 21/Eki/18 02:27 tarihinde düzenlenmiştir

    www.tithack.com
Toplam Hit: 663 Toplam Mesaj: 1
siyaset türkiye eğitim okul andımız danıştay