Androdi Webcam Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/1682959216/DroidCamX%20Wireless%20Webcam%20Pro%20v1.5.7%20APK%20Full.rar

1 tanesi pc ye kurulucak.digeri android cihaza. ip adresini ve portu tablette veriyor zaten.pc den baglan deyince webcam olarak devreye giriyor.paralı prg.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

enamcap  -----indirme linki.

win7 de webcam gormek icin.

http://rapidshare.com/files/2721517373/setup.rar

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi o phone ip 192 ile başlıyor gizlesen nolcak gizlemesenn nolcak :D 

bu arada bu şekilde skype  ve msnde kullanabilirsiniz hey gidi webcamımız olmadığı zamanlarda (geçen sene) bunu kullanmıştım uzun süre

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

belkı lazım olur

programı burda acıp tlefnu alıp dısarda cekım yaparız demı 

Bosluk tarafından 02/Oca/13 01:50 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

pcden kayıda alır evet.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Aslında güvenlik kamerası gibi değişik fikirler için kullanılabilir.

Bu arada ilk resimdeki yanıt vermiyor olayı bitirdi beni :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 1189 Toplam Mesaj: 7