folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android - Kütüphane De 1 Satır Kod Değiştirme

Android - Kütüphane De 1 Satır Kod Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Android Stuido - Kütüphanedeki 

public PagableResponseList<User> getFriendsList(long userId, long cursor) throws TwitterException {
    return factory.createPagableUserList(get(conf.getRestBaseURL() + "friends/list.json?user_id=" + userId
    + "&cursor=" + cursor));
    }
    Şu metodu
    public PagableResponseList<User> getFriendsList(long userId,int Count, long cursor) throws TwitterException {
    return factory.createPagableUserList(get(conf.getRestBaseURL() + "friends/list.json?count=" +5000 + "user_id=" + userId
    + "&cursor=" + cursor));
    }
    Şeklinde değiştirmek istiyorum ama Herhangi bir değişikliliğe izin vermiyor yani ne metod silebiliyorum nede düzenleyebiliyorum
    Bunun sebebi nedir ? Yada değiştirebilir miyim Sağ alltaki kilit işareti açılmıyor ..
    MhmdAlmz tarafından 23/Oca/16 15:00 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

twitter4j kütüphanesini kullanmak istiyorsun sanırım.

Proje open source. Eğer github'dan güncel kodu çekip kendin derlersen ya da referans proje olarak kendi projene eklersen tabi ki değiştirebilirsin istediğin şekilde.

Ama jar dosyasını indirip dahil ettiysen ya da projen maven/gradle projesiyse (ki çok büyük ihtimalle gradle projesi) ve projeyi kendi projene build.gradle dosyasına repoyu ekleyerek dahil ettiysen adamların koduna müdehale edememen gayet normal bir şey zaten. Bu sadece bu projeye özel değil, tüm java dünyasında böyledir. Olay ya böyle ya da ben çok büyük bir yanlış anlaşılma içindeyim.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam bunu yapmak yerine kendi fonksiyonunu yazsan olmuyor mu?

factory.createPagableUserList fonksiyonuna muhtemelen erişebiliyorsun. En kötü ihtimal class'ı extend et. İstediğini yap üzerinde.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@JPriest Hocam evet aynen öyle maven/grandle projesi .jar ekledim o yüzden müdahale edemiyorum sanırım . :/ Daha önce Twitter4j kullandınız mı yada Twitter ile ilgili web/desk/mobil vs yazdınız mı ?

@NmC Hocam classlar üst üste extends veya implement olduğu için hepsini tek tek yazmam lazım yani kütüphane içindeki her metod 10-15 fonksiyonu çağırıyor mantıklı olan da bu :/ 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@JPriest Hocam evet aynen öyle maven/grandle projesi .jar ekledim o yüzden müdahale edemiyorum sanırım . :/ Daha önce Twitter4j kullandınız mı yada Twitter ile ilgili web/desk/mobil vs yazdınız mı ?

@NmC Hocam classlar üst üste extends veya implement olduğu için hepsini tek tek yazmam lazım yani kütüphane içindeki her metod 10-15 fonksiyonu çağırıyor mantıklı olan da bu :/ 

Hocam yeni mi başladın android programlamaya?

Biraz daha kitap okuman lazım.. :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam yeni mi başladın android programlamaya?

Biraz daha kitap okuman lazım.. :)

2 sene oldu 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

O kütüphaneyi kullanmadım hocam, maalesef Twitter ile ilgili bir şeyler de yapmadım. Taa 2009'dakini saymıyorum tabi, hiçbir şey aynı kalmamıştır artık :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Hocam GitHub'da mutlaka kullandığın lib vardır. Kendi kütüphanene ekleyip dilediğin gibi Override edebilirsin.

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@JPriest anladım hocam :) Şu apilerdeki post sayısını arttırmayı biliyor musunuz ? Yani List olarak çekince 3600 veriyor normal id şeklinde user çekince 180 posta izin veriyor

@Manyaki Buldum hocam hallettim onu Github dan kütüphanenin kodlarını bulup dediğinizi yaptım Teşekkür edeirm :)

Toplam Hit: 926 Toplam Mesaj: 9
android twitter