Android - Pro Guard

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocalarım Android de proguard eklemek için minifyEnablet true yaptım ve daha sonra apk imzalarken şu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı  daha önce bu sorunla karşılaşan yada ?

Error:Execution failed for task ':app:transformClassesAndResourcesWithProguardForRelease'.

> java.io.IOException: Please correct the above warnings first.

hata bu 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

bi up olsun 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Please correct the above warnings first.

uyarıları öncelikle düzelt diyor sanırım.

Şu Sayfayı Kontrol Et : http://stackoverflow.com/questions/29766830/execution-failed-for-task-appcompiledebugaidl-aidl-is-missing

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

Please correct the above warnings first.

uyarıları öncelikle düzelt diyor sanırım.

Şu Sayfayı Kontrol Et : http://stackoverflow.com/questions/29766830/execution-failed-for-task-appcompiledebugaidl-aidl-is-missing

Hocam çözemedim sorunu 5-6 kişidede aynısı olmuş kayıt defterinden kaynaklanan bi problemmiş bi bu hatayla karşılaşanlar genelde proguard yapmadan projelerini Play Storeye yüklemişler bende öyle yaptım bulamadım Aslında sıfırdan proje açınca pro guard ile generate apk yapıyorum ama birşeyler yazmaya başlayınca direk bu hata ile karşılaşıyorum . Class yapısında bi farklılık olduğundan mı diye düşündüm başta Sonuçta Android ile Java aynı class yapısını kullanmıyor yani biraz androidde kurallar katı değil public private olayında tek class içine birsürü public class yazabiliyorsun vs vs bunu javanın kurallarına göre yapmaya çalıştım yani benzetmeye çalıştım olmadı gene bıraktım bende pes ettim

Toplam Hit: 1290 Toplam Mesaj: 4
java android proguard