Android Açılışa Gif Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Arkadaslar başlık çok açıklayıcı olmadı biliyorum :) soru çok kısa aslında android 4.0 var , biliyorsunuz kilit açarken androidlerde arka plan var ben bu arkaplanı haraketli yapmak istiyorum

Kiliti açmadan önce - kaporta resmi 
    Kiliti açınca - Kaportanın açılmış hali ve motor bölümü görünecek yani 2 basit resim bunu android gif yapabilirmiyiz bir programı varmıdır ya da tek tek resim olarak mı eklemeliyim ? 

bildiğiniz gif istiyorum işte :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bunun gifle alakası yok ki ama gif yaparsın da o açılış olayını tutturamazsın bence telefonuna göre costum rom bak kendi ayarlarında varsa anca yaparsn yoksa çok zor

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gif ile olmaz o iş,

iosta bu dediğin olay var kilit ekranı için ayrı normal ekran için ayrı resim seçebiliyorsun. Kesin androidde de vardır uygulama vs. ile.

Açılışta yazınca bende anroid açılırkenki boot logoyu hareketli birşey yapmak istiyorsun zannettim, ki o da gifle olmuyor :D

Edit: Uygulamaya da gerek yokmuş al google a yazdım şak diye çıktı

http://android.stackexchange.com/questions/40331/set-wallpaper-and-lock-screens-background-as-two-different-photos

torpedo_XL tarafından 03/Tem/13 14:36 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1544 Toplam Mesaj: 3