Android Bir Telefonda Olmasi Gereken Uygulamalar ?
-
Arkadaslar uzun bi aradan sonra android bi telefon gecti elime.. simdi uygulama çöplügune donmemesi icin tavsiyelerinizi bekliyorum. Bilgisayar olmadan islerimi halletmem ve gunluk hayati kolaylastiracak kullandiginiz yararli ve guvenilir uygulamalar nelerdir ?
-
clean master
greenify
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=tr
zenmate
istanbuldaysan mobil iett
-
greenify
-
bankaların online işlemleri
hattının online işlemi
-
öncelikle tüm anti virüs ve temizik programlarını siliyorsun eğer içinde var ise.
2. olarak bir operatörden aldıysan tüm operatör uygulamalarını siliyor silemediklerini pasif hale getiritorsun.
3. g+ hangouts talkback samsung ise troffer cocuk flipboard uygulamalarını siliyorsun.
telefonun performansı yerine geldimi ? şimdi excell ve mobil bankacılık uygulamalarını kur kafi.
PanxeR tarafından 07/Ara/15 02:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaslar banka ve office uygulamalarini kurdum. Sizden istegim hangi mail uyvulamasi hangi bulut uygulamasi hangi foto hangi galeri felan hani bu tarz uygulamalardan oneriniz varmi
-
Fotoğraflar için - google fotoğraflar - otomatik yedekliyor fotoları buluta
bulut için- google drive - aslında bu tercih meselesi ben gmail ile senronize çalıştığı için tercih ediyordum
mail için - gmail -
kısacası temel şeylerde google ürünleri tercih ediyorum mesela, uçak bileti aldın diyelim ve gmail kullanıyorsun sana bileti mail attıklarında o bilet senin takvim ile otomatik senkronize oluyor telefon seni uyarıyor yarın uçuşun var diye. Ya da google a pegasus yazınca en üstte sıradaki uçuşunu yazıyor. Ki genelde en stabil çalışan programlar google ın kendi programları.
Haber şu bu için ise feedly ya da reeder ı kullanıyorum ordan rss leri ekleyip takip ediyorum.
müzik dinlemek için spotify ( 3 aylık premium 99 krş şimdilerde )
paketin az ise opera max i mutlaka dene açtığın sitelerin ve videoların boyutunu düşürüp açıyor muazzam bir şey
bilimsel şu bu için wolfram alpha - integral falan adım adım hesaplıyor
Arayüz hoşuna gitmediyse launcher olarak önerim önce smart launcher (böyle pratik launcher yok çift tık kapat falan bir çok özelleştirme var) sonra google now launcher ( saf android arayüzü)
Uygulamaları ücretsiz yüklemek istiyorsan blackmart alpha ya da daha önce açtığım bir konu vardı üç kağıt yaparak öyle beleşe getirebilirsin
office işlerin için microsoftun kendi uygulamaları çok pratik pc ye çok benzer yok kasar diyorsan polaris office iş görür.
kitap okumak için (epub mobi ) google kitaplar iyidir. Pc den internet sitesinden girip kaldığın yerden devam edebilirsin kitaplara.
aklıma geldikçe eklerim
-
PanxeR bunu yazdı
öncelikle tüm anti virüs ve temizik programlarını siliyorsun eğer içinde var ise.
2. olarak bir operatörden aldıysan tüm operatör uygulamalarını siliyor silemediklerini pasif hale getiritorsun.
3. g+ hangouts talkback samsung ise troffer cocuk flipboard uygulamalarını siliyorsun.
telefonun performansı yerine geldimi ? şimdi excell ve mobil bankacılık uygulamalarını kur kafi.
hocam telefon rootlu en garanti hangi yöntemle silerim o uygulamaları
devre dışı bıraktığım halde güncelleyip çalışıyor bazıları -
Piratebay bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocam telefon rootlu en garanti hangi yöntemle silerim o uygulamaları
devre dışı bıraktığım halde güncelleyip çalışıyor bazılarıCihaz rootlu ise sistem ve gereksiz uygulamaları kaldırmak için System App Remover (APP) uygulamasını kullanabilirsin.