folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Android Cihaza Ubuntu Touch Kurulumu

Android Cihaza Ubuntu Touch Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba gençler. Elimde HTC Wildfire S cep telefonu var. Ekran dokunmatiği problemini çözdükten sonra (garanti süresi biteli bi hayli oldu) Ubuntu Touch kurulumu yapmayı düşünüyorum. Yapan eden var mı?

Bununla alakalı internette bir iki kaynak buldum. Denemesini yapmak için gerekli ekipmanları temin edip denemeyi düşünüyorum. Eğer başarılı olursa HTC'yi kullanmaya devam edeceğim. Güzel bir çalışma olabilir. Zira bahsetmiş olduğum telefon bi hayli eskidi artık. Üzerinde denemeler yapmamda herhangi bir sakınca yok. Cihazı sustursam bile yenisini almayı düşünüyorum zaten...

Kaynak ve yöntem önerisiyle denemiş olanlardan görüş almak istiyorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam S3 dökümanlarına bakmıştım, bildiğim kadarı ile sms ve arama servisi çalışmıyor. O haldeyken de telefon olarak kullanamıyorsun haliyle :)

Daha stabil bir sürümü var mı bilmiyorum, kurarken dikkatli ol ..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Hocam S3 dökümanlarına bakmıştım, bildiğim kadarı ile sms ve arama servisi çalışmıyor. O haldeyken de telefon olarak kullanamıyorsun haliyle :)

Daha stabil bir sürümü var mı bilmiyorum, kurarken dikkatli ol ..

http://www.ubuntu.com/phone/ubuntu-for-android

bahsettiğin konuyu bende duymuştum. şehir efsanesi olabilir biliyorum ama bu ( http://www.maxicep.com/forum/konu/androide-ubuntu-kurulumu-anlatim.568516/ ) elemanın anlattığına göre son versiyonu stabilmiş. 

araştırmaya devam...

http://www.youtube.com/watch?v=YbunTRzEQCI

Birde şu var güzel bişi...

http://www.youtube.com/watch?v=oB8t4fHmeVM

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Şuan MIUI kullanıyorum hocam çok memnunum ayrı bir havası var telefonun androidi epey değiştirmişler.

Hani ubuntuyu değişiklik olsun diye istiyosan özel bir nedeni yoksa MIUI ı bir dene

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Şuan MIUI kullanıyorum hocam çok memnunum ayrı bir havası var telefonun androidi epey değiştirmişler.

Hani ubuntuyu değişiklik olsun diye istiyosan özel bir nedeni yoksa MIUI ı bir dene

miui yi beğendikten sonra xiaomi mi3 edindim gayet iyiyiz biz .d

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

İnceleyeceğim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacılar ubuntu kurulu tel de var nasıl alınır mı acaba ?

bildiğim kadarıyşa çift çekirdekli tellere çok stabil olmasa da ubuntu kurulabiliyo

http://www.bq.com/gb/ubuntu.html

joe_black tarafından 10/Şub/15 13:31 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ubuntu tutmaz çünkü arkasına Samsung, HTC gibi büyük üreticileri alması lazım. Ek olarak uygulama marketleri bile yok adamların.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ubuntu tutmaz çünkü arkasına Samsung, HTC gibi büyük üreticileri alması lazım. Ek olarak uygulama marketleri bile yok adamların.

Hacı sen çinden getirtiyodun tel gelince ubuntu denicem diyodun noldu ?

Toplam Hit: 2049 Toplam Mesaj: 9