Android Cihazdan İnternete Surekli Bağlı Kalmak
-
Merhaba hocalar. Bir projem icin arabanin cakmagindan gucunu alacak android cihazimin internete surekli baglantisi olmasi gerekiyor. Fazla paket alisverisi olmayacak fakat 7/24 bagli kalmasi sart. Bunu nasil saglayabilirim bunu saglayan operatorler var mi ve fiyat bilgisi mevcut mu acaba? Degisik fikirlere acigim, saygilar.
-
hocam operatör sana sürekli internet bağlantısı sunuyor zaten.
amacın sinyal gücünü ölçmek veya veri hızını farklı semtlerde ölçmek mi ?
eğer öyle ise fazla kotaya ihtiyacın olacak
yoksa aracın nerde oldugunu takip etmek istiyorsan ona özel paketler var.
sen ne için ne yapacan açıkla yardımcı olalım :D
-
internete bagli kalma uptime oranin hic bir zaman 100de100 olmayacak. eger ki sabit bir noktada durmayacak isen.
sonucta mobil isen arada bir mutlaka kor noktalara yakalanacaksin.
-
Köşe yi dönme planlari yapiyor gibi arkadaş :p
-
PanxeR bunu yazdı
Hocam tabi ki sunuyor da ben sms ya da konuşmaya ihtiyaç duymuyorum. Amacım sadece Android ile internete bağlı kalabilmek o yüzden sim kart dışında bir yolu da belki vardır diye sordum. Amacım başka bir cihazdan yolladığım tek bir küçük paket ile araçtaki cihazı devreye sokabilmek, o yüzden sürekli dinlemesi gerekecek.
@AbdullahAzad hocam tam tersine cihaz sadece araba sabitken çalışacak o konuda sorun yok.
manyaki tarafından 03/Oca/15 21:01 tarihinde düzenlenmiştir -
manyaki bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Hocam tabi ki sunuyor da ben sms ya da konuşmaya ihtiyaç duymuyorum. Amacım sadece Android ile internete bağlı kalabilmek o yüzden sim kart dışında bir yolu da belki vardır diye sordum. Amacım başka bir cihazdan yolladığım tek bir küçük paket ile araçtaki cihazı devreye sokabilmek, o yüzden sürekli dinlemesi gerekecek.
@AbdullahAzad hocam tam tersine cihaz sadece araba sabitken çalışacak o konuda sorun yok.
Sim kart destekleyen bi tabletle isin gorulur heralde, vinn alip baglanti yapabilirsin. Yada otg kablosuyla vinni baglayabilirsin.