[Android] CS:GO Silah Görüntüleyicisi 3B
-

Bu uygulama ile, CS:GO oyununda kullandığınız favori silahlarınızı görüntüleyebilir ve detaylıca kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. Sadece listeden silahı seçin ve parmak hareketleri ile incelemeye başlayın.
Özellikler:
★ Yüksek kaliteli modelleri içerir.
★ 3B görüntüleme.
★ Modellerde metalik yansımalar.
★ Perspektif & Ortografik mod ayarları.
★ Kolay kullanım.
★ C4 gibi bazı ekstra modelleri içerir.
★ İnternet bağlantısı gerekli *değildir*.
★ Çift parmak hareketi ile yakınlaştırma-uzaklaştırma desteği.
★ Yeni silahları ve bıçakları destekler: R8 Revolver, CZ 75, Shadow Daggers...
★ Birden fazla gökyüzü desteği.Bilinen Sorunlar:
☆ Bazı silahların merkezi düzgün ayarlı değil. (Sonraki sürümde düzeltilmesi planlandı.)
☆ Bazı modeller gerçeğini tam olarak yansıtmıyor. (Üzerinde çalışılıyor.)
☆ Dürbünlü silahlar bozuk gösteriliyor. (Üzerinde çalışılıyor.)**Eğer bu uygulamayı hafıza kartına kuracaksanız kurulum uzun sürebilir.**

Google Play Adresi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.F54102.csgowviewer
Bu uygulamayı kullanıp da beğenmediyseniz özür dilerim çünkü bu ilk Unity çalışmam.
-
Hocam şu unity zıkkımı için nereden başlasak (Kod yazmayı kafam algılıyor (c# ve klasik javascript, kendisinin unityscriptinden bir pok anlamıyom.) fakat şu flash daki gibi süreçlere kafam basmıyor. Yok şuradan kamerayı şöyle yap, yok stage vs..)
Yoksa swift e devam edicem.
-
ontedi bunu yazdı
Hocam şu unity zıkkımı için nereden başlasak (Kod yazmayı kafam algılıyor (c# ve klasik javascript, kendisinin unityscriptinden bir pok anlamıyom.) fakat şu flash daki gibi süreçlere kafam basmıyor. Yok şuradan kamerayı şöyle yap, yok stage vs..)
Unity kullanmayı ben de tam olarak bilmiyorum. İnternetten yardım alarak yaptım bunu. Bu forumdaki diğer kullanıcıların seni yönlendirmesi daha doğru olur sanırım.
Fakat ben başlamak için unity3d nin kendi dokümantasyonu ve videolarının yeterli olacağını düşünüyorum.
-
Hocam bunu böyle bırakma skinleride ekle yavaş yavaş , reklam göm güzel proje.
-
ontedi bunu yazdı
acikakademi.com
cs:go weapon viewer cs:go skin viewer cs:go weapons android cs:go cs:go android skin görüntüleyici