folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder [Android] CS:GO Silah Görüntüleyicisi 3B

[Android] CS:GO Silah Görüntüleyicisi 3B

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Bu uygulama ile, CS:GO oyununda kullandığınız favori silahlarınızı görüntüleyebilir ve detaylıca kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. Sadece listeden silahı seçin ve parmak hareketleri ile incelemeye başlayın.

Özellikler:
    ★ Yüksek kaliteli modelleri içerir.
    ★ 3B görüntüleme.
    ★ Modellerde metalik yansımalar.
    ★ Perspektif & Ortografik mod ayarları.
    ★ Kolay kullanım.
    ★ C4 gibi bazı ekstra modelleri içerir.
    ★ İnternet bağlantısı gerekli *değildir*.
    ★ Çift parmak hareketi ile yakınlaştırma-uzaklaştırma desteği.
    ★ Yeni silahları ve bıçakları destekler: R8 Revolver, CZ 75, Shadow Daggers...
    ★ Birden fazla gökyüzü desteği.

Bilinen Sorunlar:
    ☆ Bazı silahların merkezi düzgün ayarlı değil. (Sonraki sürümde düzeltilmesi planlandı.)
    ☆ Bazı modeller gerçeğini tam olarak yansıtmıyor. (Üzerinde çalışılıyor.)
    ☆ Dürbünlü silahlar bozuk gösteriliyor. (Üzerinde çalışılıyor.)

**Eğer bu uygulamayı hafıza kartına kuracaksanız kurulum uzun sürebilir.**

Google Play Adresi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.F54102.csgowviewer

Bu uygulamayı kullanıp da beğenmediyseniz özür dilerim çünkü bu ilk Unity çalışmam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam şu unity zıkkımı için nereden başlasak (Kod yazmayı kafam algılıyor (c# ve klasik javascript, kendisinin unityscriptinden bir pok anlamıyom.) fakat şu flash daki gibi süreçlere kafam basmıyor. Yok şuradan kamerayı şöyle yap, yok stage vs..)

Yoksa swift e devam edicem.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Hocam şu unity zıkkımı için nereden başlasak (Kod yazmayı kafam algılıyor (c# ve klasik javascript, kendisinin unityscriptinden bir pok anlamıyom.) fakat şu flash daki gibi süreçlere kafam basmıyor. Yok şuradan kamerayı şöyle yap, yok stage vs..)

Unity kullanmayı ben de tam olarak bilmiyorum. İnternetten yardım alarak yaptım bunu. Bu forumdaki diğer kullanıcıların seni yönlendirmesi daha doğru olur sanırım.

Fakat ben başlamak için unity3d nin kendi dokümantasyonu ve videolarının yeterli olacağını düşünüyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam bunu böyle bırakma skinleride ekle yavaş yavaş , reklam göm güzel proje.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

acikakademi.com