Android Developer Sayfasına Giriş Hakkında
-
Selamlar,
developer.android.com sayfasına 2 gündür giremiyorum. Düne kadar değiştirilmiş hosts dosyası sayesinde girilebiliyordu ama dünden beri o da yemiyor. Proxy ya da (xyzt..)tunnel dışında bi çözüm yolu var mıdır?
-
şap şap
var mı girebilen?
-
Android için uygulama yazan/geliştiren müridler var mı sitede yau ? Şayet varsa proje ödevim için bir kaç soru soracaktım.
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı:
-----------------------------
Android için uygulama yazan/geliştiren müridler var mı sitede yau ? Şayet varsa proje ödevim için bir kaç soru soracaktım.
-----------------------------JPriest a sor, adam calisiyor artik :P Bizim gibi ogrencilere dusmez cevaplamasi :) Ayrica ben de giremiyorum artik developer subdomainine cildiricam. Hatta http://www.google.com.tr/support/forum/p/web+search/thread?tid=1e6f05598d4960a5&hl=tr bu linkteki en populer ve en iyi yanit benim ki gozukuyor ama ben de giremiyorum artik :P
-
yaklasık 1 ay önce SDK indirmek icin ben de girmeyi denedim ama giremedim. bi sorun var belli ki. ztunnel'i ya da alternatiflerini deneyin, sayet ben öyle indirdim.
-
@SpArK
Giremeyince uğraşırken ilk senin yanıtını bulmuştum zaten, "ulen adam her yerde be!" demiştim kendi kendime ama yok o da yemiyor artık :) Bu arada problemim hala devam ediyor bulan olursa hala yazabilir.
-
Ahanda açıldı sayfa :)
Bu arada google dns kullanıyorum, başka dns ile denemedim.
-
açılmış
-
JPriest bunu yazdı:
@SpArK
Giremeyince uğraşırken ilk senin yanıtını bulmuştum zaten, "ulen adam her yerde be!" demiştim kendi kendime ama yok o da yemiyor artık :) Bu arada problemim hala devam ediyor bulan olursa hala yazabilir.
-----------------------------Seni boyle gorunce dayanamadim, simdi actirdim :)
-
SpArK bunu yazdı:
JPriest bunu yazdı:
@SpArK
-----------------------------Seni boyle gorunce dayanamadim, simdi actirdim :)
-----------------------------aslan spark :)