Android Dosya Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bugün supersu güncelleme yaptıktan sonra telefona reset attım telefon döngüye girdi ,başlangıçta samsung simgesi geliyor ve öyle tekrar edip duruyor.

Rom atıp format atıcam benim için sıkıntı değil fakat wipe yaparken herşey silinecek .

Aile fotoğraflarım falan var .

Telefonu bilgisayara bağlıyorum maalesef kendi sahip olduğu dahili hafıza kartına ulaşamıyorum. Bilgisayar Görmüyor.

Kurtarma imkanım var mı ? 

Telefon : s2(i9100)

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Arkadaşlar bugün supersu güncelleme yaptıktan sonra telefona reset attım telefon döngüye girdi ,başlangıçta samsung simgesi geliyor ve öyle tekrar edip duruyor.

Rom atıp format atıcam benim için sıkıntı değil fakat wipe yaparken herşey silinecek .

Aile fotoğraflarım falan var .

Telefonu bilgisayara bağlıyorum maalesef kendi sahip olduğu dahili hafıza kartına ulaşamıyorum. Bilgisayar Görmüyor.

Kurtarma imkanım var mı ? 

Telefon : s2(i9100)

Ana ekranda model yada pin filan var mı ? 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Hocam hani telefonda power a basarsın ya ilk bi samsung simgesi gelir benimki orada tıkanıp kalıyor :)

Yani öyle model yada pin girecek kadar dahi bir ilerleme yok :)

Amacım şu telefonun dahili hafıza kartını bilgisayara göstermeyi başarıp fotoları atmak 

Sonrası benim için kolay direk yeni rom çakıcam

Twitter tarafından 28/Kas/14 02:24 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Hocam hani telefonda power a basarsın ya ilk bi samsung simgesi gelir benimki orada tıkanıp kalıyor :)

Yani öyle model yada pin girecek kadar dahi bir ilerleme yok :)

Amacım şu telefonun dahili hafıza kartını bilgisayara göstermeyi başarıp fotoları atmak 

Sonrası benim için kolay direk yeni rom çakıcam

O zaman bilemeyeceğim :(

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Eyvallah hocam :)

Up olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

hocam rom atmana gerek kalmadan wipe yap sen. bu sekilde acılma ihtimali var telefonun ve resimlerede bir şey olmaz. olsa bile recovery programları var bildiğim kadarıyla onlarla halledersin

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı

hocam rom atmana gerek kalmadan wipe yap sen. bu sekilde acılma ihtimali var telefonun ve resimlerede bir şey olmaz. olsa bile recovery programları var bildiğim kadarıyla onlarla halledersin

Androidlerde recovery nasıl yapılıyor. Program tel hafızasını görmüyor :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar olayı kendim hallettim 

Öncelikle cwm ile başlatıp backup seçeneğine gelip backup to sd card yaptım ardından sd cardı pc ye bağladım içeriğine baktım fotolara ulaşamadım

Sonra tekrar cwm ye girdim mass storage gibi bir seçenek vardı oradan mount yapınca bilgisayar görmeye başladı

Herkese teşekkürler

Toplam Hit: 846 Toplam Mesaj: 8