Android Dosya Kurtarma
-
Arkadaşlar bugün supersu güncelleme yaptıktan sonra telefona reset attım telefon döngüye girdi ,başlangıçta samsung simgesi geliyor ve öyle tekrar edip duruyor.
Rom atıp format atıcam benim için sıkıntı değil fakat wipe yaparken herşey silinecek .
Aile fotoğraflarım falan var .
Telefonu bilgisayara bağlıyorum maalesef kendi sahip olduğu dahili hafıza kartına ulaşamıyorum. Bilgisayar Görmüyor.
Kurtarma imkanım var mı ?
Telefon : s2(i9100)
-
Twitter bunu yazdı
Arkadaşlar bugün supersu güncelleme yaptıktan sonra telefona reset attım telefon döngüye girdi ,başlangıçta samsung simgesi geliyor ve öyle tekrar edip duruyor.
Rom atıp format atıcam benim için sıkıntı değil fakat wipe yaparken herşey silinecek .
Aile fotoğraflarım falan var .
Telefonu bilgisayara bağlıyorum maalesef kendi sahip olduğu dahili hafıza kartına ulaşamıyorum. Bilgisayar Görmüyor.
Kurtarma imkanım var mı ?
Telefon : s2(i9100)
Ana ekranda model yada pin filan var mı ?
-
Hocam hani telefonda power a basarsın ya ilk bi samsung simgesi gelir benimki orada tıkanıp kalıyor :)
Yani öyle model yada pin girecek kadar dahi bir ilerleme yok :)
Amacım şu telefonun dahili hafıza kartını bilgisayara göstermeyi başarıp fotoları atmak
Sonrası benim için kolay direk yeni rom çakıcam
Twitter tarafından 28/Kas/14 02:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Twitter bunu yazdı
Hocam hani telefonda power a basarsın ya ilk bi samsung simgesi gelir benimki orada tıkanıp kalıyor :)
Yani öyle model yada pin girecek kadar dahi bir ilerleme yok :)
Amacım şu telefonun dahili hafıza kartını bilgisayara göstermeyi başarıp fotoları atmak
Sonrası benim için kolay direk yeni rom çakıcam
O zaman bilemeyeceğim :(
-
Eyvallah hocam :)
Up olsun
-
hocam rom atmana gerek kalmadan wipe yap sen. bu sekilde acılma ihtimali var telefonun ve resimlerede bir şey olmaz. olsa bile recovery programları var bildiğim kadarıyla onlarla halledersin
-
nights_judge bunu yazdı
hocam rom atmana gerek kalmadan wipe yap sen. bu sekilde acılma ihtimali var telefonun ve resimlerede bir şey olmaz. olsa bile recovery programları var bildiğim kadarıyla onlarla halledersin
Androidlerde recovery nasıl yapılıyor. Program tel hafızasını görmüyor :(
-
Arkadaşlar olayı kendim hallettim
Öncelikle cwm ile başlatıp backup seçeneğine gelip backup to sd card yaptım ardından sd cardı pc ye bağladım içeriğine baktım fotolara ulaşamadım
Sonra tekrar cwm ye girdim mass storage gibi bir seçenek vardı oradan mount yapınca bilgisayar görmeye başladı
Herkese teşekkürler