Android Dosya Transferi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selam

Malum android telefonlar bilgisayara bağlayınca usb disk gibi değil PTP, MTP gibi benim hiç sevmediğim protokollerle bağlanyıorlar.

Macbooka yedekleyeyim dedim DCIM klasörünün bi kısmını attıktan sonra hata verdi proses iptal oldu.

Windowsa geçtim şimdilik fena değil gibi ama arada atladığı, hatalı kopyaladığı vs bir şeyler olduğunda bilemiyorum

Normalde TeraCopy kullanıyorum mükemmel bir aygıt. Kopyalamak istediğim klasörü ve hedefi seçiyorum, hızlı hızlı kopyalıyor, test ediyor, kontrol falan edip en son şunlar başarılı şunlar başarısız diye döküm veriyor.

Windows veya osxteki gibi ilk hatada kopyalamayı kesmiyor, sonuna kadar devam edip en son soruyor bunları ne yapalım tekrar deneyelim mi diye.

Bu tip hayatı kolaylaştıracak bir şey arıyorum.

Var mı androidden dosya aktarırken kullandığınız bir nane?

Teşekkürler

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bırak androidi bu dediklerini yapan sistemi hayal bile etmemişim :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kaç yıllık kullanıcıyım bugun bende deli oldum huawei den windows a dosya atarken bağlantı hep kesildi neyse ki ios a geri döndük rahatladım.

itunes + documents sker

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Makinede type-c olmadığndan dolayı nitroshare'yi keşfettim. Windows ağında da artık nitroshare kullanıyorum. SMB vs. uğraşmaya gerek kalmadı.

https://nitroshare.net/

Olaylara karışmayın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

evde nas cihazı var ufak ben ona ftp üzerinden atıyorum. İlla kabloyla atayım diyosan MyPhoneExplorer diye ücretsiz bi uygulama var onu kullanıyorum.

Hem wifi üzerinden hemde kablo üzerinden çalışıyor. Kablo üzerinden şimdiye kadar bi hata almadım. Kablosuz olarak denemedim. Ama tavsiyedir bu uygulama. Bilgisayarımın altından girip kopyalamaktan kat kat iyi.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Piratebay bunu yazdı

evde nas cihazı var ufak ben ona ftp üzerinden atıyorum. İlla kabloyla atayım diyosan MyPhoneExplorer diye ücretsiz bi uygulama var onu kullanıyorum.

Hem wifi üzerinden hemde kablo üzerinden çalışıyor. Kablo üzerinden şimdiye kadar bi hata almadım. Kablosuz olarak denemedim. Ama tavsiyedir bu uygulama. Bilgisayarımın altından girip kopyalamaktan kat kat iyi.

aslında bende eve raspi üzerine nas benzeri birşey kurmak istiyorum ama dosya transferi yavaş kalıyor raspi 3 de sanırım en olmadı eski laptopu nas yapayım diyorum film dosya vb.. oraya atayım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Piratebay bunu yazdı

aslında bende eve raspi üzerine nas benzeri birşey kurmak istiyorum ama dosya transferi yavaş kalıyor raspi 3 de sanırım en olmadı eski laptopu nas yapayım diyorum film dosya vb.. oraya atayım

evet raspi 4 olursa daha iyi olur hız için. laptop olursa daha iyi olur plex sunucu kurup filmleri bi yere kopyalamadan direkt olarak onun üzerinden izleyebilirsin.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Es file Explorer

Veya 

Mixplorer 

Hatta şu an es'yi bile sildim. Mixplorer gayet güzel. İster FTP sunucu kur ister http sunucu kur. Pcden ip yazıp bağlanıyorum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 8
android dosya aktarımı file transfer ptp mtp