Android Fatura Kesme Programi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Aradigim programda plasiyerlerin android isletim sistemli telefondan  sicak satista direk faturalandirma yapilabilicek bir program ariyoruz.

ayni zamnda yazicidanda faturayi yazdirmak istiyoruz bunun icin hangi programlar vardir.

kullanici basi ucretler nelerdir yada aramizda bunu yapan kimse var midir ?

bunun icin note2 dusunuyoruz onerisi olan yada su olsa iyi olur diyecek arkdaslar mevcut mudur ? mevcuttur :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

sanırım onun için ayrı bişey yazılmalı hocam.

ama internet tabanlı bir program olaydı web üzerinde bastırırdınız ne güzel.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Spesifik bi şey istiyorsun sanki, tam olarak senin işini görecek uygulama olmayabilir. Bir de kaç kişi kullanacak? Yapılacak iş fatura kesip çıktısını almaksa Note 2 gereksiz gibi. Masa taşımak için tır kiralamana gerek yok.

Eğer işini yapacak uygulama bulamazsan ben yazarım. Son çare değerlendirirsin.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    JPriest bunu yazdı

Spesifik bi şey istiyorsun sanki, tam olarak senin işini görecek uygulama olmayabilir. Bir de kaç kişi kullanacak? Yapılacak iş fatura kesip çıktısını almaksa Note 2 gereksiz gibi. Masa taşımak için tır kiralamana gerek yok.

Eğer işini yapacak uygulama bulamazsan ben yazarım. Son çare değerlendirirsin.

netsis entegreli sicak satis programi lazim hocam acikcasi bize plasiyerlere verilicek note2 dusunuyoruz ayni zamanda araclara noktavuruslu yazici konulucak urun gidiyor fatura sonra birakiliyor arada aksakliklar oluyor elle fatura kesiliyor cogu zaman sikinti oluyor ayni isi 2 3 kere yapiliyor buna cozum olarak sigaracilarin kullandigi gibi bir sistem istiyoruz ama el terminali kullanmak istemiyoruz plasiyere hem yuk olmuycak hemde hosuna gidicek sekilde yapmak istiyoruz 17-18 kullanici olucak bu sicak satista

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 1321 Toplam Mesaj: 4