Android Format Sonrasi Unutulan Mail Sorunu
-
merhaba, huawei mate 10 lite 'a format atildi fakat sahibi mail adresini hatirlamadigi icin telefonu hicbir sekilde acamiyoruz. kurulum ekraninda soyle bir uyari veriyor "Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google Hesabı ile oturum açın". bu sorunu nasil cozebiliriz?
-
https://www.youtube.com/watch?v=KPtFrW1abvs şunu buldum internetten ama işe yaramıyor galiba.
-
Hatirlayacak ya da yeniden yazilim atılacak. J7 de ayni dueumu yaşadım. Yazi yazarken klavyeden bir sekilde birseyler yapip ayarlara girip hallediyorlardi videolarda ama onu kapatmislar sanirim huavei de durum nedir bilemiyorum.
-
çoğu açık kapatıldı diye biliyorum. fatura ile servise yollayın derim, yapılacak bir şey varsa onlar halleder.
-
Uygun yazilimi indirip telefona yeniden yazdirin diger yollar kapatildi hep
-
bosuna yazılım atmaya ugrasma :) 40 kerede yazılım atsan o mail i isticek yazılım sadece acık bulunmayan sürümden acık bulunan surume gecmek için mantıklı
2 yolu var
1 box lar
2 bi sekil kendını menuye yada tarayıcıya atıcan sonrası karısık ama genede ucundan yardımcı olmaya calısırım.... yada gebzeye yakınsan atla gel cay içek hemde sorunu cözek bedava :)