Android Google+ Çok Pil Harcıyor Nasıl Kapatabilirim?
-
uygulamayı kapat diyorum tekrar aktif oluyor kaldır diyorum kalkmıyo :)

-
Silinmeyen bir programsa, sade bir rom yüklemek gerekebilir.
-
Roma gerek yok. Root yapıp silinebilir. Bu arada Huawei güzel rom yapmış beğendim.
-
Settings -> Applications -> Google + altından disable edebilirsin.
-
Telefon modeli ne usta. Root yap titanyum backup kur dondur gereksiz şeyler pil tüketimi azalır
-
Root + Titanium Backup Pro + Greenify senin ilacın.
-
Android'te en gereksiz bulduğum şey firmaların gereksiz yazılımlarla telefonu şişirmesi. Özellikle Samsung bunu çok yapıyor. Koy uygulamanı markete, indirmek isteyen zaten indirir. Sırf bu yüzden ileride telefon değiştirirsem ya Nexus serisinden saf bir Android alıp yola devam ederim yada şarj sorunu düzeltilierse iPhone'a geçerim.
-
huawei p7 kullanıyorum
korunan uygulamalardan çıkardıml uygulamayı devre dışı bıraktım bilmiyorum artık
ben rom felan bilmem anlamadığım iş :) bozarık felan
-
mkyb bunu yazdı
Android'te en gereksiz bulduğum şey firmaların gereksiz yazılımlarla telefonu şişirmesi. Özellikle Samsung bunu çok yapıyor. Koy uygulamanı markete, indirmek isteyen zaten indirir. Sırf bu yüzden ileride telefon değiştirirsem ya Nexus serisinden saf bir Android alıp yola devam ederim yada şarj sorunu düzeltilierse iPhone'a geçerim.
valla mustafa trend plus ta 17 tane kendi uygulamasını kaldırdım rootlayıp.
samsung snnc samsung backup samsung drive nekadar boktan birşey varsa koymuşlar. en dandiği 50 mb amk.
rotladıktan sonra alperin ssorun yaşadığı plus la birlikte 1 gb dosya kaldırmışım unistaler pro apk ile kafam rahat şimdi.
ulan lumia 520 den kurtuldum ya başka birşey istemem artık.androidin gözünü seveyim.
şakır şakır maillerim mesajlarım işliyor , işimi görecek her uygulamam takır takır göevini yapıyor.