Android Güncelleme Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Hocalar Elimde Kullandığım Ve Gerçekten Hoş Olan Vodafonenın Sunduüu ( Vodafone 858 smart ) Tel Var

Sorun Şukı Android Sisteminde Sürüm Olarak 2.2.1 Gözüküyor.

Wifi'ye Bağlıyken Çevrimiçi Güncelleme Diyorum Ama Yinede Bana Güncel Android  Sürümünü Kullandığımı Sölüyor.

Nasıl Androidi Güncellerim Bunun Hakkında Yardım Edermisinz Ve Bilgiler Kaybolucak Ama Hangı Bilgiler Nerdekiler Birde Bunlar Hakkında Bilgilendirme Yaparsanız Çok Sevinirim Teşekkurler

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

"android rom yükleme" diye aratabilirsin.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

kardeşim büyük ihtimal üreticinin cıkardıgı son sürüm odur yada varsa iyice bi araşatır

andoridin sürümü ile senin telefon üreticinin cıkardıgı sürüm aynı olmaz üreticiler bi yere kadar güncelleme sunuyor

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Demekki firma o model için daha güncel bir sürüm hazırlamamış . 

Garantiden çıkmasını göze alıyorsan rom kurabilirsin mui,oxygen vs

Aynı durum benim telefon içinde geçerliydi(huawei ideos x5)

bikaç hafta önce gingerbard midir nedir (2.3.5) güncellemesi çıktı

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam garantinin gitmesi senin için sorun olmayacaksa custom rom olayına girmeni öneririm.

Azcık bakınmayla senin telefona custom rom yükleyerek multitouch özelliği kazandırılabildiği ve işlemciyi 729mhz ye kadar çıkarılabildiği gözüküyor.

Alttaki linkte senin telefon için custom rom indirme ve yükleme ayrıntıları var(ingilizce).İstersen bi gözat

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17496869

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Ben de bir soru sormak istiyorum.. 

Galaxy S II android 4.0 ı destekliyor mu?

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben de bir soru sormak istiyorum.. 

Galaxy S II android 4.0 ı destekliyor mu?

-----------------------------

Destekliyor hocam.Hatta şuan unoffical romlar çıkmış durumda millet kullanıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yakında yazcam bi döküman android için

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 1030 Toplam Mesaj: 8