Android Hakında
-
merhaba
şimdi trcell marka maxi 5 plus bi arkadaşımın telefonu ben bu telefonda kendi gmail adresimi kullandım. butun maillerim o telefone geldi . şimdi arkadaşın gmail adresini girip benim kendi adresimi maillerimle beraber kaldırmam gerekiyor konu hakkında bilgisi olan varsa yardım lazım acil .
-
ayarlar - hesaplar ve esitleme - email adresine tikla hesabı kaldır olması lazım orda
-
Tnrsk bunu yazdıayarlar - hesaplar ve esitleme - email adresine tikla hesabı kaldır olması lazım orda
ayarlar- hesaplar ve senkranizasyon - hesap ekle ve beim önceki mail adresleri var baska bir şey yok
-
up yapalım acill
-
hocam bahsettiğin yere girdiğinde, kendi hesabının üzerine tıkladığında hesap detayları geliyor ve en sonda hesabı kaldır diye bir buton var
-
unbalanced bunu yazdı
hocam bahsettiğin yere girdiğinde, kendi hesabının üzerine tıkladığında hesap detayları geliyor ve en sonda hesabı kaldır diye bir buton var
mail kısmında o var ama gmail kısmında öle bir şey yok
-
internet baglantisini kapatin butin mailleri silin telefonu tekrar senkronize edin tata olay tamam. ama oncelikle arkadaslarin dediklerinide yapin