Android Hakında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

merhaba 

şimdi trcell marka maxi 5 plus  bi arkadaşımın  telefonu ben bu telefonda kendi gmail adresimi kullandım. butun maillerim o telefone geldi . şimdi arkadaşın gmail adresini girip benim kendi adresimi maillerimle beraber kaldırmam gerekiyor konu hakkında bilgisi olan varsa yardım lazım acil . 

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ayarlar - hesaplar ve esitleme - email adresine tikla hesabı kaldır olması lazım orda

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    ayarlar - hesaplar ve esitleme - email adresine tikla hesabı kaldır olması lazım orda

ayarlar- hesaplar ve senkranizasyon - hesap ekle ve beim önceki mail adresleri var baska bir şey yok 

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

up yapalım acill

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam bahsettiğin yere girdiğinde, kendi hesabının üzerine tıkladığında hesap detayları geliyor ve en sonda hesabı kaldır diye bir buton var

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam bahsettiğin yere girdiğinde, kendi hesabının üzerine tıkladığında hesap detayları geliyor ve en sonda hesabı kaldır diye bir buton var

mail kısmında o var ama gmail kısmında öle bir şey yok 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    internet baglantisini kapatin butin mailleri silin telefonu tekrar senkronize edin tata olay tamam. ama oncelikle arkadaslarin dediklerinide yapin

delimiyim ben?
Toplam Hit: 743 Toplam Mesaj: 7