Android İle Uygulama Geliştirme
-
aramızda bu iş ile uğraşan birisi varmıdır ben sabahtan beri biraz uğraşıyorum ama ekrana merhaba yazdırdıktan sonra uygulamayı çalıştıramadım Android Yazısı çıkıp öyle bekliyor sadece IDE olarak eclipse kullanıyorum yardımcı olabilecek varmı
-
emülatör acılıyor mu tam anlamadım ?
acılıyor da yazıyı mı yazmıyor ?
edit : emülatör gec acılır ama cosmic'in dedigi gibi 15 dakikada degil, maksimum 5 dakika olsun.
-
emulator 10-15 dk da açıldığı için beklemelisin uzun süre android yazısını
edit: 10-15 dk yı abarttım ama bana bir ömür gibi geliyor
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------emulator 10-15 dk da açıldığı için beklemelisin uzun süre android yazısını
-----------------------------izlediğim tutarial'larda neden hepsi 30 sn de açılıyor :) evet 5 dk bekledim açıldı şu anda
-
tamam, yazdıgın kod gözüküyor mu su an ?
-
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------emulator 10-15 dk da açıldığı için beklemelisin uzun süre android yazısını
-----------------------------izlediğim tutarial'larda neden hepsi 30 sn de açılıyor :) evet 5 dk bekledim açıldı şu anda
-----------------------------o tutoriallarda 5 dakika vidyo uzamasın diye yada izliyeni boş boş bekletmemek için o 5 dakikalık kısmı kaydetmemiş olabilirler
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------o tutoriallarda 5 dakika vidyo uzamasın diye yada izliyeni boş boş bekletmemek için o 5 dakikalık kısmı kaydetmemiş olabilirler
-----------------------------Ya da vidyo çekilen makinenin ram'i biraz iyidir.