Android İşletim Sistemli Telefonlara İmei Atma (Videolu Anlatım)
-
http://www.youtube.com/watch?v=6s40aLz5-QQ
Not : Videoda anlatım yapılan telefon Android yüklü çakma iPhone 4'tür.Şaşırmayın. :)
-
oha bu kadar kolaymıymış
ikincisi telefon işi yapıyon heralde azönce imei konunu da görmüştüm, alıp satıyomusun? videodaki telefon kaç para?
-
lalada bunu yazdı
oha bu kadar kolaymıymış
ikincisi telefon işi yapıyon heralde azönce imei konunu da görmüştüm, alıp satıyomusun? videodaki telefon kaç para?
Yok, öğrenciyim. Telefon alıyorum kullanıyorum sıkılınca satıyorum falan işte. :) Android yüklü çakma iPhone'lar 300-400 liraya satılıyor ama inan değmez.Arkadaş ortamında rezil olduğunla kalırsın.
-
-
husnuweb bunu yazdı
Evet.
-
galaxytab da olmuyor ki içindeki rom bile herşeyi korsan. bunda olmuyosa diğerlerindede olmaz ki denemiştim bunu daha öncede olmamıştı. boşuna o kadar yazı yazmakla uğraşmayın :)
-
her telefon yemez :)
-
amele_2 bunu yazdı
her telefon yemez :)
benim bildiğim sadece çin malı telefonlar yiyo bu imei şeysini.
-
Her telefon yemez bunu. Mesela şuan galaxy s3 te terminal uygulaması var bende. Telefon da rootladım. imei yi değiştiriyorum ama bunu yapınca şebeke gidiyor. Bu sefer şebeke için telefoncuya gidiyorsunuz. box ile telefona bağlanıp .stp dosya atıyor tele. Ondan sonra durum düzeliyor...
-
Bak onu bilmiyordum.Bu arada imei numarası değişen Samsung'lar Kies ile bağlantıda sorun çıkartıyormuş internette yazdıkları kadarıyla.
-
5830i de olmuyor bilginize