folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android İşletim Sistemli Telefonlara İmei Atma (Videolu Anlatım)

Android İşletim Sistemli Telefonlara İmei Atma (Videolu Anlatım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=6s40aLz5-QQ

Not : Videoda anlatım yapılan telefon Android yüklü çakma iPhone 4'tür.Şaşırmayın. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

oha bu kadar kolaymıymış

ikincisi telefon işi yapıyon heralde azönce imei konunu da görmüştüm, alıp satıyomusun? videodaki telefon kaç para?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

oha bu kadar kolaymıymış

ikincisi telefon işi yapıyon heralde azönce imei konunu da görmüştüm, alıp satıyomusun? videodaki telefon kaç para?

Yok, öğrenciyim. Telefon alıyorum kullanıyorum sıkılınca satıyorum falan işte. :) Android yüklü çakma iPhone'lar 300-400 liraya satılıyor ama inan değmez.Arkadaş ortamında rezil olduğunla kalırsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

galaxytab da olmuyor ki içindeki rom bile herşeyi korsan. bunda olmuyosa diğerlerindede olmaz ki denemiştim bunu daha öncede olmamıştı. boşuna o kadar yazı yazmakla uğraşmayın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

her telefon yemez :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

her telefon yemez :)

benim bildiğim sadece çin malı  telefonlar yiyo bu imei şeysini.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her telefon yemez bunu. Mesela şuan galaxy s3 te terminal uygulaması var bende. Telefon da rootladım. imei yi değiştiriyorum ama bunu yapınca şebeke gidiyor. Bu sefer şebeke için telefoncuya gidiyorsunuz. box ile telefona bağlanıp .stp dosya atıyor tele. Ondan sonra durum düzeliyor...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bak onu bilmiyordum.Bu arada imei numarası değişen Samsung'lar Kies ile bağlantıda sorun çıkartıyormuş internette yazdıkları kadarıyla.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    5830i de olmuyor bilginize

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 5893 Toplam Mesaj: 11