Android İşletim Sistemli Telefonunuzda Hangi Antivirüsü Kullanıyorsunuz ?
-

Ben Avast kullanıyorum.En sevdiğim tarafı Türkçe ve ücretsiz olması.Birde hırsız koruması var.Eğer takılı olan sim kartı değiştirilirse programda kayıtlı olan numaralara bu telefon çalındı diye mesaj atıp o anda takılı olan hırsızın sim kartının numarasını ve gps'ten enlem boylamını atıyor.Yalnız hırsız alarmı root istiyor.Programa bi isim veriyorsunuz ve Android içinde kendini gizliyor.Telefona format atsanız bile silinmiyor. :)
Peki ya siz hangi antivirüsü kullanıyorsunuz ?
-
Avast boş
Dr. Web Light akarr -
Eğer telefonu çaldırırsanız Avast'ın kendi sitesinde telefonu kilitleyip, hırsız için ekrana yazı bile yazabiliyorsunuz.Süper bişi lan. :)
-
Citizen bunu yazdı
Eğer telefonu çaldırırsanız Avast'ın kendi sitesinde telefonu kilitleyip, hırsız için ekrana yazı bile yazabiliyorsunuz.Süper bişi lan. :)
Laoo hacım :)
Bu amk çocukları hırsızlar o kadar proff ki anasını bellerler telefonun :D
''Telefona format atsanız bile silinmiyor.'' demişşsin de illakı onu silme yontemı vardır :) Bişeyı kuruyorsan sıllıyorsundur da :)
Ama program hosuma gıttı :D Kurup denıcem sımdı :) -
avg
-
telefonu kitleme mesaj bırakma verileri silme konum tespiti filan zaten samsungdive.com 'da var bütün hepsi.
av olarakda ilk aldığımda kasper almıştım. böğürme sesi hoşuma gidiyor. bi kaç kerede googleplay'den virüslü içerik filanda bulup böğürüp sildiyd, ama pek incelemedim