folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android İşletim Sistemli Telefonunuzda Hangi Antivirüsü Kullanıyorsunuz ?

Android İşletim Sistemli Telefonunuzda Hangi Antivirüsü Kullanıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben Avast kullanıyorum.En sevdiğim tarafı Türkçe ve ücretsiz olması.Birde hırsız koruması var.Eğer takılı olan sim kartı değiştirilirse programda kayıtlı olan numaralara bu telefon çalındı diye mesaj atıp o anda takılı olan hırsızın sim kartının numarasını ve gps'ten enlem boylamını atıyor.Yalnız hırsız alarmı root istiyor.Programa bi isim veriyorsunuz ve Android içinde kendini gizliyor.Telefona format atsanız bile silinmiyor. :) 

Peki ya siz hangi antivirüsü kullanıyorsunuz ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Avast boş

Dr. Web Light akarr

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer telefonu çaldırırsanız Avast'ın kendi sitesinde telefonu kilitleyip, hırsız için ekrana yazı bile yazabiliyorsunuz.Süper bişi lan. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Eğer telefonu çaldırırsanız Avast'ın kendi sitesinde telefonu kilitleyip, hırsız için ekrana yazı bile yazabiliyorsunuz.Süper bişi lan. :)

Laoo hacım :)

Bu amk çocukları hırsızlar o kadar proff ki anasını bellerler telefonun :D

''Telefona format atsanız bile silinmiyor.'' demişşsin de illakı onu silme yontemı vardır :) Bişeyı kuruyorsan sıllıyorsundur da :)

Ama program hosuma gıttı :D Kurup denıcem sımdı :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

avg

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

telefonu kitleme mesaj bırakma verileri silme konum tespiti filan zaten samsungdive.com 'da var bütün hepsi.

av olarakda ilk aldığımda kasper almıştım. böğürme sesi hoşuma gidiyor. bi kaç kerede googleplay'den virüslü içerik filanda bulup böğürüp sildiyd, ama pek incelemedim

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 6