folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Kamerayı Açınca Beyaz Ekran Çıkıyo

Android Kamerayı Açınca Beyaz Ekran Çıkıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar mx Player yükledim geçen ayarlarından kod çözücü ayarını yazılım kod çözücü yaptım bundan sonra galeriden video açtığım zaman ekran beyaz oluyo ana video çalışıyo ses geliyo görüntü yok ekran beyaz yani kamerayı açıncada aynı şekilde ekran beyaz çıkıyo Mx Player dan yazılım kod çözücü nün tikini kaldırdım bu sefer mx Player da da görüntü beyaz oluyo aynı şekilde galeriden video açamıyorum ve kamera yine beyaz yazılım kod çözücü yü seçince mx Player açıyo videoları ama nasıl çözerim bunu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Telefondan yazıyorum hepsi Birleşik çıkmış yazıların kusura bakmayın arkadaşlar Up olsun bu da

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

telefonun ne android sistemin ne hacı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Wildfire s 2.3.5 sürüm

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Haci sil butun programlari bi tekrar yuklesene

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

hocam telefonu kapat aç yerinde yeniden başlat var onu dene düzelir eskiden android 2.3 var bende de oluyordu 4.0'da yok artık öyle birşey 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

programı sildim restart attım düzeldi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:
    -----------------------------

uygulamaları yönet kısmından MX Playeri seçip verileri ve önbelleği silseydin programa yapılacak bütün ayarlar silinecek ve büyük ihtimal fabrika ayarlarına döndüğünden program düzelecekti.. ama silip kurmakta işe yaradıysa sorun yok. App Saver programını kurup indirdiğin programların setuplarını (.apk) yedekleyebilir internetin olmadığı zamanlarda Astro file manager veya Es File Explorer gibi SD kart ve telefondaki dosyalarına göz atmanı sağlayan programlarla  Appsaver klasörüne yedeklenmiş programları yükleyebilirsin..

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

Tnrsk bunu yazdı:

uygulamaları yönet kısmından MX Playeri seçip verileri ve önbelleği silseydin programa yapılacak bütün ayarlar silinecek ve büyük ihtimal fabrika ayarlarına döndüğünden program düzelecekti.. ama silip kurmakta işe yaradıysa sorun yok. App Saver programını kurup indirdiğin programların setuplarını (.apk) yedekleyebilir internetin olmadığı zamanlarda Astro file manager veya Es File Explorer gibi SD kart ve telefondaki dosyalarına göz atmanı sağlayan programlarla  Appsaver klasörüne yedeklenmiş programları yükleyebilirsin..

evet bu açıklamalarından dolayı arkadaşa teşekkür ediyor ve programımızı burada sonlandırıyoruz değerli izleyenler :)

Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 9