Android Kamerayı Açınca Beyaz Ekran Çıkıyo
-
Arkadaşlar mx Player yükledim geçen ayarlarından kod çözücü ayarını yazılım kod çözücü yaptım bundan sonra galeriden video açtığım zaman ekran beyaz oluyo ana video çalışıyo ses geliyo görüntü yok ekran beyaz yani kamerayı açıncada aynı şekilde ekran beyaz çıkıyo Mx Player dan yazılım kod çözücü nün tikini kaldırdım bu sefer mx Player da da görüntü beyaz oluyo aynı şekilde galeriden video açamıyorum ve kamera yine beyaz yazılım kod çözücü yü seçince mx Player açıyo videoları ama nasıl çözerim bunu
-
Telefondan yazıyorum hepsi Birleşik çıkmış yazıların kusura bakmayın arkadaşlar Up olsun bu da
-
telefonun ne android sistemin ne hacı
-
Wildfire s 2.3.5 sürüm
-
Haci sil butun programlari bi tekrar yuklesene
-
hocam telefonu kapat aç yerinde yeniden başlat var onu dene düzelir eskiden android 2.3 var bende de oluyordu 4.0'da yok artık öyle birşey
-
programı sildim restart attım düzeldi
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------programı sildim restart attım düzeldi
-----------------------------uygulamaları yönet kısmından MX Playeri seçip verileri ve önbelleği silseydin programa yapılacak bütün ayarlar silinecek ve büyük ihtimal fabrika ayarlarına döndüğünden program düzelecekti.. ama silip kurmakta işe yaradıysa sorun yok. App Saver programını kurup indirdiğin programların setuplarını (.apk) yedekleyebilir internetin olmadığı zamanlarda Astro file manager veya Es File Explorer gibi SD kart ve telefondaki dosyalarına göz atmanı sağlayan programlarla Appsaver klasörüne yedeklenmiş programları yükleyebilirsin..
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------programı sildim restart attım düzeldi
-----------------------------uygulamaları yönet kısmından MX Playeri seçip verileri ve önbelleği silseydin programa yapılacak bütün ayarlar silinecek ve büyük ihtimal fabrika ayarlarına döndüğünden program düzelecekti.. ama silip kurmakta işe yaradıysa sorun yok. App Saver programını kurup indirdiğin programların setuplarını (.apk) yedekleyebilir internetin olmadığı zamanlarda Astro file manager veya Es File Explorer gibi SD kart ve telefondaki dosyalarına göz atmanı sağlayan programlarla Appsaver klasörüne yedeklenmiş programları yükleyebilirsin..
-----------------------------evet bu açıklamalarından dolayı arkadaşa teşekkür ediyor ve programımızı burada sonlandırıyoruz değerli izleyenler :)