Android Kapalı Sistem Mi Olacak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Google artık her cihaza yüklendiği için Android'i kapalı sistem yapacak diye bi şey okudum internette ? Doğruluğu nedir sizce ? Hatta Samsung bu yüzden Tizen isimli kendi işletim sistemi geliştirmeye başlamış.Htc ise Windows ile anlaşmış.Firefox OS ve Ubuntu OS gelince bakalım nasıl olacak ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

olabilir.bende 3.0 honeycomp dan sonra open source olmayacak diye bir makale okudum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ubuntu OS u merak ediyorum açıkcası hatta ff sever olarak ff OS u da

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

öyle bişe androidi bitirir ubuntu os çıksın ona saralım bizde hatta samsung ubuntu os kullansa ne güzel olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Öyle bişey olursa Ubuntuya geçerim olay biter.Ama mozillanın çıkardığı os yi merak ettim kullanmak istiyorum.Tablet alıp denemek lazım acaba sadece mobil cihazlar için mi çıkardılar...

Busiest men find the most time....
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 5