Android Kendi Tarayıcısını Geri Yükleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefonda yer açmak için Android'in üzerindeki tarayıcıyı sildim.Normalde opera kullanıyorum.Ama tarayıcı üzerinde kullandığım bir widget vardı o da gitti.Geri yüklemek istiyoruma ama bu ziktiğim tarayıcı nedir, nerede yetişir.Deli oldum bi yardım edin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yokmu bilen bunu :) Tarayıcı yazıyordu ya.Sistemin kendi tarayıcısını bir türlü bulamıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.browserplus&hl=en

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bu kendi tarayıcısı değil ki?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu değil hocam.Benim tarayacıya ihtiyacım yok zaten opera kullanıyorum.Ama Android'in içinde bulunan o hiç bir işe yaramayan ismi sadece "Tarayıcı" olan şeyin apk'sını arıyorum.Çünkü ona bağlı Chrome üzerinde bulunan yer imlerini çekiyordum ben.Şimdi yer imlerini çeken widget onunla birlikte gitti.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

play storeda bu var; https://play.google.com/store/apps/details?id=me.android.browser&hl=en

apk olarakda bu var;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971514

denemedim ikisine...

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    garga bunu yazdı

Sanırım bu.Kurdum ama widget geri gelmedi :S Çok ilginç, google inc üretmemiş.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Böyle sistem apk  ları için blackmart kullan orda hepsi var

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

Böyle sistem apk  ları için blackmart kullan orda hepsi var

Ne olduğunu bulamamıştım ki.Google'ın bile değilmiş.Widget sorununu da senkronize ederek hallettim.Hepiniz sağolun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

o tarayıcıyı heralde bi ben seviyorum :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 975 Toplam Mesaj: 10