folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Kişi Listesini A4'e Yazdırma ?

Android Kişi Listesini A4'e Yazdırma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar askere gitmeden listede kayıtlı olsan kişileri bir a4 kağıdına sığacak şekildde çıktı yapmak istiyorum toplam 500 küsür kiş var bi kısmı gereksiz de olsa belli olmaz lazım falan olur :D 

ben adroid de yedeklediğim rehberi direk worde atınca 60 sayfa şeklinde çıkıyor ama düzensiz şekilde elle düzenlesem azaltırım ama tek tek çok zaman alır belirli bir programı kolay yolu var mı? 

*ayın 13 son gün :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

hacı dayı 500 kişiyi tek a4'e nasıl sıkıştıracan, sıkıştırsan nasıl okuyacan yapma allasen

prison breakdeki gibi dövme yaptır istersen öyle daha kolay olur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam Android cihazına Avea'nın geliştirdiği yedek uygulamasını kurarak bu dediğini yapabilirsin. 

Avea'nın geliştirdiğine bakma, bütün operatörlerde çalışıyor. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avea.yedekrehberim&hl=tr

.Csv çıktısı alabilirsin. .Csv çıktısını aldıktan sonra da Notepad++ tarzı toplu replace özelliği olan bir program ile bütün numaralarda tekrarlanan satırları silebilirsin "BEGIN:VCARD, VERSION:3.0, END:VCARD" gibi, bunları sildikten sonra geriye isim ve salt numara kalacaktır. 

Dilersen .csv dosyasını hafıza kartın at, çuvala koy göm, ister A4 çıktısı al koynunda taşı :ı 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

jilet_boris: yok yaw o kadar da fantazili değiliz :)

th3ultra: hacı dediğin gibi yapmak yine en mantıklısı ama 

BEGIN:VCARD

VERSION:2.1

N:eren;Murat;;;

FN:murat eren

TEL;CELL:+90554**********

nu şekil toplu değiştir denilecek iki yer var ama şu diğeri sıkıntı 

N:eren;Murat;;;

FN:murat eren

aynı isim ad soyad ve soyad ad şeklinde çıkıyor iki tane direk toplu replace yapınca o ikisi hariç 14 sayfa adam akıllı düzenleme ile max 1 a4 önlü arkalı rahat sığar office programarı hakkında pek bilgim yok officelerde böyle bir zımbırtı var mı ki

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam o zaman .csv uzantılı dosyayı .html olarak kaydedeceksin. Ardından "N:"'yi "<!--" ile, ";;;"'yi de "-->" olarak değiştireceksin. "FN:"'yi boşlukla değiştir. 

Şimdi ne yaptık? 

"eren;Murat" ifadesini <!-- eren;Murat --> yaptık. .html olarak kaydettiğin için o dosyayı açtığında o ifadelerin hiç birisi görünmeyecektir. .html dosyasından yeniden kopyalayıp yeni bir .csv dosyası oluşturabilirsin.

Not: Bu işlemi yaptığında ifadeler satır satır olmayacaktır, yan yana olacaktır. Onu da "BEGIN:VCARD", "VERSION:2.1" ifadelerini silmeden önce Başlarına ve sonlarına "<br><br><br>" parametrelerini ekleyerek düzeltebilirsin.

Th3Ultra tarafından 07/Ağu/14 23:53 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

rehberi gmail'e salla oradan excel vs olarak db yi kaydet sonra çıktı al.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Şimdi geç oldu notepad++ tan regexle yapalım yarın?

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Hocam o zaman .csv uzantılı dosyayı .html olarak kaydedeceksin. Ardından "N:"'yi "" olarak değiştireceksin. "FN:"'yi boşlukla değiştir. 

Şimdi ne yaptık? 

"eren;Murat" ifadesini yaptık. .html olarak kaydettiğin için o dosyayı açtığında o ifadelerin hiç birisi görünmeyecektir. .html dosyasından yeniden kopyalayıp yeni bir .csv dosyası oluşturabilirsin.

Not: Bu işlemi yaptığında ifadeler satır satır olmayacaktır, yan yana olacaktır. Onu da "BEGIN:VCARD", "VERSION:2.1" ifadelerini silmeden önce Başlarına ve sonlarına "

" parametrelerini ekleyerek düzeltebilirsin.

Hocam sağol harbiden askere gitcez diyem götüm tutuşmuş kafa durmuş resmen <nonscript> ,visibility:hidden kaç tane takla varken hiç biri aklıma gelmedi şimdi yaptım toplam 2,5 sayfa arkalı onlu yazdırınca 1 sayfaya düşürürüm punto vs azaltıp.Hacı harbiden çok sağol

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

Hocam sağol harbiden askere gitcez diyem götüm tutuşmuş kafa durmuş resmen ,visibility:hidden kaç tane takla varken hiç biri aklıma gelmedi şimdi yaptım toplam 2,5 sayfa arkalı onlu yazdırınca 1 sayfaya düşürürüm punto vs azaltıp.Hacı harbiden çok sağol

Eyvallah hocam, önemli değil. 

Olursa yine bir sorun, buralardayız. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

arkadaş ta söylemiş yukarıda gmaile aktarınca zaten düzgün görünüyor bişeyle uğraşmana gerek kalmıyor

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
Toplam Hit: 1275 Toplam Mesaj: 10