Android Kullananlar Bakabilir Mi? (İstek)
-
Arkadaşlar bu iphone de Jailbreak yapıp beş beleş programları kullanıyorsun da , Android de de böyle bişi var mı?
Yanı Normal de çok Program Ücretsız de AppStore da da cok ucretsız program var ama TomTom , Vs gibi programları Cydia yardımıyla , İnstallaous tan sıyırdıgımız gıbı AnDrOiD de de bişiler yapabılıyormuyuz?Şimdiden TeşekkurLer Yardımcı Olabileceklere ...
-
androidde birçok program ücretsizdir. ancak yinede ücretli olanları indirmek için http://www.bestandroiddownloads.com/ burayı kullanabilirsin.
-
Black Marketler mevcut..
applanet.net
blapkmarket.com
-
Android cihazı root ederek, "Blackmart" tarzı programlar ile ücretli uygulamaları ücretsiz edinebiliyorsun.
Böyle bir şey mi? -
Daniel-Koo bunu yazdı
Android cihazı root ederek, "Blackmart" tarzı programlar ile ücretli uygulamaları ücretsiz edinebiliyorsun.
Böyle bir şey mi?Aynen Hocam dedıgın gıbı ...
Bi kurcalayalım Tesekkurler Hepınızıe :) -
telefona virüs bulaştırma ihtimali nedir bu uygulamalarda ? normal a.vler görüyormu apk virüslerini ?
-
NmC bunu yazdı
Black Marketler mevcut..
applanet.net
blapkmarket.com
applanet genelde çalışmıyor
-
suhatuna bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Böyle bir şey mi?
Aynen Hocam dedıgın gıbı ...
Bi kurcalayalım Tesekkurler Hepınızıe :)
yok hocam root etmene gerek yok ama root isteyen programlar olabilir tabi. ben gerek duymadım rootlamaya harıl harıl da kullanıyorum telefonu bence. virus bulaşma ihtimali var diyolar. ama sanırım hiç bulaşmadı bana, avira mı ne var tarıyo arada telefonu :) bi iki kişi kaspersky önerdi de daha yüklemedim hiç. -
her türlü blackmart işini görür
fazla aranmana gerek yok
-
approb.com
-
şimdi kullandım da sygic ( navigasyon indirdim ) uygulamaya tıklayınca googleplayer ile ilgili bir hata veriyor.