Android Markette Google Hesabı Sorunu
-
Merhaba,
Android marketten dosya indirmek istediğimde google'da oturum açmamızı istiyor. Oturumu açıncada altta ki mesajı veriyor.
"Bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir Android telefon yok. Lütfen farklı bir hesap ile oturum açın."Ne etsek? -
tel ile android market entegrasyonunu sağlamadın mı ?
-
yok yapmadım.
Teldende markete bağlanınca üstteki mesajı veriyor. Nereden aktif etmek lazım?
-
Eskiden androit marketle (google) ile türkiye arasında sorunlar vardı. Gsm şirkeleri ile gelen (vodafona-turkcell vs.) gibi sirketlerın kendı özel romlarında markat olmadan gelıyordu. Suan o sıkıntı cozuldu ve turkcell guncellemesını yayınladı guncellemede androıd market mevcut. Diğer fırmalar ne yaptı onu bılemıyorum.Ya gsm sirektının guncellemesını beklıyeceksın yada ayrı rom yukleyıp devam edeceksın! Benım bilgim bu sekılde ynalıs oldugum yer varsa duzeltıe bılır.
-
Telefonunu gucelle sonra fabrika ayarlarini yukle marketi ac yeni bir mail adresiyle uye ol gecer ama oncelikle telefonunun markasi ve modelini bi yaz bakalim
-
market.android.com'da oturum aç telefonu fabrika ayarlarına döndür yenidengiriş yap
-
Atladınıgınız bır sorun var bence. arkadas muhtemelen browser uzerınden baglanıyor dırekt androıd marketın uygulamasından degıl gıbıme gelıyor sundan 1 ay onecesıne kadar turkıyedekı bır cok telefonda (orjınal rom dısındekılerde) androıd market yoktu guncelleme yapınca gelıyor olması lazım. Aynsı sıkıntı ıle cok ugrastım oradan bılıyorum :)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------Atladınıgınız bır sorun var bence. arkadas muhtemelen browser uzerınden baglanıyor dırekt androıd marketın uygulamasından degıl gıbıme gelıyor sundan 1 ay onecesıne kadar turkıyedekı bır cok telefonda (orjınal rom dısındekılerde) androıd market yoktu guncelleme yapınca gelıyor olması lazım. Aynsı sıkıntı ıle cok ugrastım oradan bılıyorum :)
-----------------------------
Haklisin browserdar market calismaz ona gore anca uygulamasi gerekiyor