folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Android Markette Google Hesabı Sorunu

Android Markette Google Hesabı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Merhaba,

Android marketten dosya indirmek istediğimde google'da oturum açmamızı istiyor. Oturumu açıncada altta ki mesajı veriyor.

"Bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir Android telefon yok. Lütfen farklı bir hesap ile oturum açın."
    Ne etsek?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

tel ile android market entegrasyonunu sağlamadın mı ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

yok yapmadım.

Teldende markete bağlanınca üstteki mesajı veriyor. Nereden aktif etmek lazım?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Eskiden androit marketle (google) ile türkiye arasında sorunlar vardı. Gsm şirkeleri ile gelen (vodafona-turkcell vs.) gibi sirketlerın kendı özel romlarında markat olmadan gelıyordu. Suan o sıkıntı cozuldu ve turkcell guncellemesını yayınladı guncellemede androıd market mevcut. Diğer fırmalar ne yaptı onu bılemıyorum.Ya gsm sirektının guncellemesını beklıyeceksın yada ayrı rom yukleyıp devam edeceksın! Benım bilgim bu sekılde ynalıs oldugum yer varsa duzeltıe bılır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Telefonunu gucelle sonra fabrika ayarlarini yukle marketi ac yeni bir mail adresiyle uye ol gecer ama oncelikle telefonunun markasi ve modelini bi yaz bakalim

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

market.android.com'da oturum aç telefonu fabrika ayarlarına döndür yenidengiriş yap

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Atladınıgınız bır sorun var bence. arkadas muhtemelen browser uzerınden baglanıyor dırekt androıd marketın uygulamasından degıl gıbıme gelıyor sundan 1 ay onecesıne kadar turkıyedekı bır cok telefonda (orjınal rom dısındekılerde) androıd market yoktu guncelleme yapınca gelıyor olması lazım. Aynsı sıkıntı ıle cok ugrastım oradan bılıyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------

Atladınıgınız bır sorun var bence. arkadas muhtemelen browser uzerınden baglanıyor dırekt androıd marketın uygulamasından degıl gıbıme gelıyor sundan 1 ay onecesıne kadar turkıyedekı bır cok telefonda (orjınal rom dısındekılerde) androıd market yoktu guncelleme yapınca gelıyor olması lazım. Aynsı sıkıntı ıle cok ugrastım oradan bılıyorum :)

-----------------------------
    Haklisin browserdar market calismaz ona gore anca uygulamasi gerekiyor

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 1542 Toplam Mesaj: 8