Android Minimum Sistem
-
Arkadaşlar buradan bir androoid sürümü çektim ve flash diskime boot olarak koydum sonra denedim çalıştı fakat çok ağır. 4 gb flash diske kurdum hızlı olması gerekmiyor mu ?
-
açılışı flashdisk'in yazma okuma hızıyla alakalı çoğunlukla. bende denemiştim netbookta ama beğenmemiştim. biraz hantal geldi.
-
netbooksa meego denesene? git 10 liraya kingstonun düdük flaşlarından al harddiskten daha hızlılar.8 gb falan yeter zaten ben celeron işlemcili eski pc ye böyle yaptım küçük kuzen nete falan giriyo
-
lalada bunu yazdı
netbooksa meego denesene? git 10 liraya kingstonun düdük flaşlarından al harddiskten daha hızlılar.8 gb falan yeter zaten ben celeron işlemcili eski pc ye böyle yaptım küçük kuzen nete falan giriyo
meego nun linki varsa atarmısınız hocam ?
-
kingstone 4 gb'a 2.3 sürümü kurdum, 4 gb ram,1 gb ekran,i5 işlemciyle ana ekran zar zor geldi deli oldum
-
Bu her bilgisayara uyumlu mu?
-
Bu ?
-
http://www.android-x86.org/releases/releasenote-4-0-rc2 Burdan indirdim de ben. Intel Core 2 Duo P8700 2.53 GHz işlemci, 4 GB DDR3 Ram, AMD HD3650 Ekran kartı, 1366*768 çözünülürlük, 28GB Boş HDD alanı. Bir de ben bunu nasıl çalışıtıracağım.