folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Nerden Öğrenilir ?



Android Nerden Öğrenilir ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2013
    Erkek

    arkadaslar sorum acık , android işine artık başlamak istiyorum . aklımda cok güzel fikirler olmasına karşın nasıl yapacağımı bilmediğim için piyasaya bir türlü açılamadım . ücretli / ücretsiz nerden ve kimden öğrenileceği hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum . (örneğin : udemy de xxx elemandan ) 


    daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2014
    Erkek

    kişisel tavsiyem bir yerden öğrenmek pek kolay olmadığı yönünde ben mesela proje yaparken öğrenen birisiyim örnek veriyorum c# da daha önce iş yapmamış birisiyim c# lazım olduğunda açarım ne lazım diye düşünürüm sallıyorum c# da mysql bağlantısı mı lazım oldu google da milyon tane kaynak var açarım kodlara bakarım kodları kopyala yapıştır yaparım projede editleme yaparken proje yaparken proje sonunda c# da mysql li otomasyon yazmayı öğrenmiş olurum başka sefer lazım oldu mu zaten bildiğim için direk yazarım 

    bence bol bol proje tasarla projeni plana dök ve başla ne lazımsa araştır öyle öğrenirsin tabiki yukarda yazdığım gibi bu benim kişisel fikrim


    Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    her zaman önerilen ve önerenlerinde yapmadığı iş:)

    - başka projeleri incele (Bu sana kod yazma standartları hakkında bilgi verecektir. millet nasıl yazıyor göreceksin, direk kodlamaya geçersen :) her tarafa kod yazarsın)

    - projende nelere ihtiyacın var hangi teknolojiler ( bu kısmı direk atlama iyi düşün sonra yeni yeni icatlar çıkarmak zorunda kalma)

    -Nasıl öğrendiğini en iyi sen bilirsin Öğrenme yöntemini geliştir. (Ben videoları saatlerce izlesem anlamam ama elime bir kitap alıp okuyunca anlıyorum. O yüzden genelde çıktı alarak çalışıyorum.)

    -destek istemekten çekinme ama destek istemeden önce mutlaka çözmeye çalış.


    Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?