Android Note 4 Parmak İzi Sorunu
-
note 4 telefonum var bugun cok frklı bir sorun oldu normalde güvenlik için parmak izi kullanıyorum. parmak izinden sonra alternatif şifre var.
telefon parmak izini sormadan şifreyi soruyor ama şifremi giriyorum telefon açılmıyor. hiç bişi yapamıyorum telefona.
recovery modda telefonu formatlasam garanti dışı kalır mı ?
yada parmak izi kişidini ve şifreyi atlatarak güvenli modda açabiliyomuyuz ? daha önce böyle sorunlar karşılaşan varmı ?
-
Ses yükselt + menü tuşu + kilit tuşuna telefon kapalıyken basılı tut Samsung logosu çıkınca bırak. Telefon kendine format atar ve her şeyi siler.
-
mkyb bunu yazdı
Ses yükselt + menü tuşu + kilit tuşuna telefon kapalıyken basılı tut Samsung logosu çıkınca bırak. Telefon kendine format atar ve her şeyi siler.
evet biliyorum ama bu garanti dışı kalır mı.rootlanmış olmaz deme telefon
-
Garanti dışı kalmaz. Root farklı bir şey.
-
Daha onceden tanimladiysan samsungun sitesinde find my phonedan online deaktive edebilirsin kilit olayini.
Edit: Bilgisayara bagladiginda uygulamalarda fingerprint diye bir sey olmasi lazim orda clear datayi calistirabilirsen belki is gorur.
Edit 2: Bilgisayarda kayitli parmak izleri de silinebilir ama sorun olur mu nolur hic ama hic bilmiyorum.
izzmarit tarafından 10/Kas/15 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Daha onceden tanimladiysan samsungun sitesinde find my phonedan online deaktive edebilirsin kilit olayini.
yapmıştım dur bi bakayım hemen .
-
Drone bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
yapmıştım dur bi bakayım hemen .
Hocam elli kere yazdim ama, hatirlayamadigimdan simdi baktim soyle yap demisler,
Usbye bagla, Kiesi ac o beklesin, findmymobile.samsung.com a giris yap, cihazi sec ve unlock screen de.
Onun disinda recover etmekle root etmek farkli seyler, recoveryde telefon garanti disi kalmaz ama silinir her seyin.
izzmarit tarafından 10/Kas/15 17:45 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Edit: Bilgisayara bagladiginda uygulamalarda fingerprint diye bir sey olmasi lazim orda clear datayi calistirabilirsen belki is gorur.
Edit 2: Bilgisayarda kayitli parmak izleri de silinebilir ama sorun olur mu nolur hic ama hic bilmiyorum.
açtım valla oldu :) garantiye göndermeme gerek kalmadı yada formatlamama gerek kalmadı
:)
-
Drone bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
açtım valla oldu :) garantiye göndermeme gerek kalmadı yada formatlamama gerek kalmadı
:)
Hadi gecmis olsun (: kayitli parmak izlerini silmeyi unutma.
-
Bazen oluyor öyle. İşletim sistemi buga giriyor.