folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Notification İle İlgli Yardım Edebilecek

Android Notification İle İlgli Yardım Edebilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

push notification olayını çözmem gerekiyor ama bir türlü halledemedim yardım edebilecek var mı ? Fire Base kullanmaya çalışuyorum ama herşeye açığım

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Japonca kaynak pm attım bir incele istersen

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Kullanacağın yöntemler 

1. Web Service (önermem yavaş ve VT yi yorarsın)

2. GCM namı değer Google cloud messaging.

3. Web Socket (TCP/HTTP/UDP)

4. Firebase/Sorceppf(olması lazım)

Bunların arasından GCM en iyisidi tabi sadece Push notification göndereceksen.. RealTime de var işin içinde dersen Web Socket Yapmalısın.

GCM için kaynak ;

En güzeli -> :) 
    http://androidexample.com/Android_Push_Notifications_using_Google_Cloud_Messaging_GCM/index.php?view=article_discription&aid=119

Github ->

https://github.com/googlesamples/google-services/tree/master/android/gcm

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

push notification olayını çözmem gerekiyor ama bir türlü halledemedim yardım edebilecek var mı ? Fire Base kullanmaya çalışuyorum ama herşeye açığım

Tam olarak nedir hocam problem?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Sorunu çözdün mü hocam? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 1207 Toplam Mesaj: 5
android firebase notification