Android Oyun Önerileri Vol1
-
Cümleten selamunaleyküm.
Bilgisayar ile aramızda birkaç hafta uzaklık oldu o sırada google playin altını üstüne getirdim. Dedim ki sadece ben faydalanmıyım teknolojinin nimetlerinden. Canı sıkılan vardır farklı oyunlar arayanlar vardır. Neyse beğendiğim oyunları 2. mesajda sürekli editleyerek aklıma geldikçe paylaşacağım. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama genel olarak beğeneceğinizi düşündüğüm oyunlar.
-
uygulamada isteyruk ben yazım kullandıklarımı bu mesaja
-
Card Wars – Adventure Time
Şu ana kadar yapılmış en kaliteli kart savaşı oyunu. O bölümü izleyenler var mı bilmiyorum adventure time ın bir bölümünde jack ve finn kart savaşı yapıyordu. İzlerken dibim düşmüştü :) Keşke oyunu olsa da oynasak demiştim. Kısaca adamlar yapmış. Çok mükemmel bir kart savaş oyunu.

http://www.youtube.com/watch?v=5z9dX51mRrg
Order and Chaos Duels
Gameloftun kart savaşı oyunu. İnternet bağlantısı gerektirir. Online oynamaya dayalı bir oyun.
Kartları seçtikten sonra karttaki canavar çıkıp bize bir görsel şölen sunsa daha iyi olurdu. Gamelofttan beklerdim yani. CN yaparken bu şirkete yakışmamış böyle para düşkünü bir oyun. Ama yine de kaliteli ve güzel bir oyun.

Lightopus
Biz bir sperm hücresiyiz. Oyunun amacını bilmiyorum ama sperm hücremiz hücreler diyarında kayıp oluyor sanırsam. O hücre senin bu hücre benim içine girip keşfediyoruz. Düşmanlarımız var ama bu oyunda düşmanı öldürme sistemi çok farklı :) Her hücrede bosslar var.
Sperm hücremizin peşine küçük yaratıkları takıp dolaşıyoruz o yaratıklar kuyruğumuzun dibinden ayrılmıyor ve onlarla düşmanı öldürüyoruz. Görsel olarak başarılı bir oyun.

Cartoon Defense 4
Tower defense oyunlarına farklı bir bakış atmışlar. Oyunda gerçekten büyük bir towerimiz var yani kule. Bu kuleye 3 tane hero yerleştiriyoruz. Oyun ilerledikçe yeni herolar ve yeni özellikelr açılıyor. Kulede bir de ana saldırı sistemi olan kundaklı yay var. Bu yayı da geliştirebiliyoruz.Bir yolda ilerleyip önümüze çıkan düşmanları oklarla ve herolarla öldürmeye çalışıyoruz. Bu oyun da bir görsel şölen. Çok güzel grafiklere sahip. Ve sıkılmadan oynuyorsun.

Bloons TD 5
Bu oyunu flaş olarak oynamayan bilmeyen yoktur heralde. Gelmiş geçmiş en zevkli en fazla seçenek sunan tower defense oyunu bence.Savunmamızı maymunlarla yapıyoruz. Ok atan maymun, uçak kullanan maymun, mini gun kullanan maymun vs vs tower çeşidi çok.

Game Dev Story
Bana göre gelmiş geçmiş en bağımlılık yapıcı oyun. Tuvalette bir elimle çişimi yaparken bir elimle bu oyunu oynadım. Ne iş yaparsan yap bir elin hep bu oyunda oluyor.
Oyunda amatör bir oyun geliştiricisiyiz. Ufak bir ofisimiz ve 2 adet çalışanımız var. Çalışanların grafik, ses, oyun motoru gibi çeşitli özellikleri var ve her elemanın bir mesleği var. Mesela grafiker, müzisyen, coder falan. İlerledikçe ofisimiz büyüyor daha fazla çalışan alıyoruz ve daha kaliteli oyunlar üretiyoruz.
Her 2 senede bir ödül töreni yapılıyor. En iyi grafik en iyi müzik en iyi senaryo vsvs ödüller dağıtılıyor. Büyük ödüle 1 milyon dolar hediye var. Şimdi derinlere inersem çıkamam kendiniz oynayıp görmeniz lazım. Abartmıyorum bir eliniz hep telefonda olacak. Sonraki oyunum kaç satacak diye heyecenla bekleyeceksiniz.
Not: oyun paralı, her yere apksı var ama hiçbiri çalışmıyor. Parası olmayanlar "muzhiwan" isimli programı indirip o programla indirsin.

Solarmax 2
Strateji türü ilginç bir oyun. Bunun ben flaş olarak farklı bir versiyonunu oynamıştım. Virüs savaşları diye. Daha sonra bunu keşfedince aklım çıkmıştı.Oyundaki mantık şu: karşımızda bir düşman var, ve ortada sahipsiz gezegenler var. Düşman da biz de kendi gezegenimizde virüs üretiyoruz. Bu virüsleri gezegenden gezegene sürükle bırak yöntemiyle aktarıp en çok gezegenii ele geçirmeye çalışıyoruz. Diyelim ki gezegenleri ele geçirdik düşman 1 biz 2 gezegen sahiplendik sonra ne oalcak ?
Sonra tabiki biz düşmanı düşman da bizi yok etmeye çalışacak, bütün gezegenleri birbirimizin elinden almaya çalışacağız. Pek bilinmeyen bir oyundur. Oynadıktan sonra "ne çabuk bitti tez üçüncüsü çıkarıla çıkarmayanların kellesi vurula!" diyeceksiniz eminim.

https://lh6.ggpht.com/v2rnmmB6NX7APYiGY_ZIEvHXPE6ma7RK_zD_GuSvgtnc3ny7LkTEADFKYk5VqzuVfw=h900
Aklıma geldikçe editleyeceğim. Siz de paylaşın.
DadasAdam tarafından 26/Ağu/14 09:51 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
uygulamada isteyruk ben yazım kullandıklarımı bu mesaja
Yaz hocam, benim öyle uygulama olarak gördüğüm sıradışı olan solo launcher ve winrar var :) Pek uygulama kullanmıyorum paylaş faydalanalım teknolojik nimetlerden hocam.