folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Program Yazdırılacak(Uzak Database - 2 Ekran)



Android Program Yazdırılacak(Uzak Database - 2 Ekran)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2014
    Erkek

    Merhabalar android üstünde bir yazılım yaptırmak istiyorum.

    Yazılım istekleri:

    Sunucuda Barınan bir veritabanı olacak (MSSQL,MYSQL,POSTGRESQL) farketmez. Bu veri tabanında 3 adet tablo olacak. 1. tablo kullanıcı tablosu 2.tablo 5 sütunlu sabit 20 değerli bir tablo. 3. tablo ise uygulamada yapılan işlemlerin logları.

    1.Kişi uygulamayı açacak eğer üyeyse giriş yapacak (burda istenilen giriş yaptığında bunu hatırlaması) değil ise üye olacak.

    2. 2.tabloda olan sabit 20 tane değer ekranda liste halinde gözükecek sadece.

    3. kişinin kamerası açılacak ve bir qrcodu okutulacak bu qrcodu 2. tablodaki 20 tane sabit değerin id sinden herhangi birisi olabilir. bu okuttuğu qr kodu o gün içerisinde bir daha okutulmadıysa otomatikman 2. tablodaki o qr codlu satırın sayı değerini(sutunlardan sonuncusu) +1 olarak arttıracak ve bu işlemin tarihi kullanıcı idsi okuttuğu qrcodu otomatikman 3. tabloya eklenecek. zaten o gün içerisinde okutulup okutlmadığıda bu tablo ile kontrol edilecek.

    tasarımın hiç bir önemi yoktur sadece textboxları sürükleyip bile bırakılabilir. bu iş için fiyat teklifinizi ve teslim sürenizi pm olarak bekliyorum. bütçe konusunda soru sorarsanız buna birşey diyemiyorum çünkü bir lise öğrencisinin projesi o yüzden üzmeyecek teklifler gelirse sevinirim.

    şimdiden herkese teşekkürler

     


    Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo

    hocam android den direk veritabanina ulaşmak cok yanliş bir yöntemdir arada bir servis katmani koymak lazim. aspx mvc node php gibi server tarafli bir dil ile servis yazıp bu veri işlemlşerini serviste yaparak json veya xml gibi bir cikti sağlayip sonucu mobil app ile gostermeli bilgine.


    Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 1732 Toplam Mesaj: 2
android proje qr