folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Programcılara Ufak Bi Soru

Android Programcılara Ufak Bi Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Android apklarının kodlarını açan bi program varmış bilen var mı acaba ? 

Yani o uygulama için yazılan kodları size gösteriyor bilenimiz var mı ?

MhmdAlmz tarafından 17/Kas/15 17:30 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

aaaahhhh ahhh

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

aaaahhhh ahhh

:/ documetpiller mi öyle birşeydi üstad unuttum adını niye böyle içten içten ah çektin google amcaya sordum :/ dex2 den bahsetmiyorum

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

aaaahhhh ahhh

:/ documetpiller mi öyle birşeydi üstad unuttum adını niye böyle içten içten ah çektin google amcaya sordum :/ dex2 den bahsetmiyorum

ahhh çekme sebebim başlık! Emrivaki yapmışsın gelin içeri diye. Başlığa bakınca şöyle bi algı oluşuyor " Gelin içeri çok önemli birşey paylaşacağım ". Neyse bu benim düşüncem tabi. Aradığını bulursun umarım.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

aaaahhhh ahhh

ahhh çekme sebebim başlık! Emrivaki yapmışsın gelin içeri diye. Başlığa bakınca şöyle bi algı oluşuyor " Gelin içeri çok önemli birşey paylaşacağım ". Neyse bu benim düşüncem tabi. Aradığını bulursun umarım.

Böyle düşünmemiştim haklısın 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

bulundu.. Konu kapatılabilir Ismi decompiler imiş :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

http://github.vaibhavpandey.com/apkstudio/

Olaylara karışmayın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

uygulamayı winrar ile açmayı deneyebilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek

Hocam online servisleri deneyebilirsin

http://www.decompileandroid.com/

http://www.javadecompilers.com/apk

Ayrıca: http://stackoverflow.com/questions/21010367/how-to-decompile-a-apk-or-dex-file-on-android-platform

Toplam Hit: 1056 Toplam Mesaj: 9
android