Android Programlama Editoru
-
Eclipse'de imagebutton atyiroum ekrana istedigim yere kaymiyor, gorunmuyor tasarim ekraninda,
butona arkaplan resimi veriyorum emulatoru calistirmadan goremiyorum nasil duruyor ,
en ufak bi genislik yukseklik degisiminde emulatoru calistircan benim eclipsedemi sorun var sizde boyle oluyormu.
Netbeans nasil kullananiz varmi yada Intelli J hepsini indirip denemem gerekiyor ama android icin bilirsiniz ki bir suru ayar yapmak gerekiyor. Hangi editor tasarim icin daha iyi gorunuyor.
-
eğer visual studio ya alışmışsan android in tasarımın ne kadar amatörce yapıldığının farkına varmışsındır :) adamı çileden çıkartıyor vallahi.
droiddraw isimli bir tool keşfettim, tasarımını yapıyorsun ve xml olarak kodu üretiyor senin için, her türlü ekran tipine uyarlayan re-size özelliği falan var, gayet hoş. hem windows hem linux hem de macOS için mevcut

-
süper iii oldu bunlar uzun zaman sonra bakacağım çizeyim
-
unbalanced bunu yazdı
eğer visual studio ya alışmışsan android in tasarımın ne kadar amatörce yapıldığının farkına varmışsındır :) adamı çileden çıkartıyor vallahi.
droiddraw isimli bir tool keşfettim, tasarımını yapıyorsun ve xml olarak kodu üretiyor senin için, her türlü ekran tipine uyarlayan re-size özelliği falan var, gayet hoş. hem windows hem linux hem de macOS için mevcut

visual studionun gozunu sevim ben sirf o yuzden c# i birakmiyorum :) harika oldu bu hocam tesekkurler.
-
bu hakkaten iyimş kullanırım ben bunu
-
bu droiddraw ile yapılan xml, 4.0'da da çalışabiliyo mu? deneyeniniz varmı? yoksa bende mi hata var? bende kayık kuyuk çıkıyo :(