folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Android Programlama Editoru

Android Programlama Editoru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Eclipse'de imagebutton atyiroum ekrana istedigim yere kaymiyor, gorunmuyor tasarim ekraninda,

butona arkaplan resimi veriyorum emulatoru calistirmadan goremiyorum nasil  duruyor ,

en ufak bi genislik yukseklik degisiminde emulatoru calistircan benim eclipsedemi sorun var sizde boyle oluyormu.

Netbeans nasil kullananiz varmi yada Intelli J hepsini indirip denemem gerekiyor ama android icin bilirsiniz ki bir suru ayar yapmak gerekiyor. Hangi editor tasarim icin daha iyi gorunuyor.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

eğer visual studio ya alışmışsan android in tasarımın ne kadar amatörce yapıldığının farkına varmışsındır :) adamı çileden çıkartıyor vallahi.

droiddraw isimli bir tool keşfettim, tasarımını yapıyorsun ve xml olarak kodu üretiyor senin için, her türlü ekran tipine uyarlayan re-size özelliği falan var, gayet hoş. hem windows hem linux hem de macOS için mevcut

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

süper iii oldu bunlar uzun zaman sonra bakacağım çizeyim

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

eğer visual studio ya alışmışsan android in tasarımın ne kadar amatörce yapıldığının farkına varmışsındır :) adamı çileden çıkartıyor vallahi.

droiddraw isimli bir tool keşfettim, tasarımını yapıyorsun ve xml olarak kodu üretiyor senin için, her türlü ekran tipine uyarlayan re-size özelliği falan var, gayet hoş. hem windows hem linux hem de macOS için mevcut

visual studionun gozunu sevim ben sirf o yuzden c# i birakmiyorum :) harika oldu bu hocam tesekkurler.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

bu hakkaten iyimş kullanırım ben bunu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu droiddraw ile yapılan xml, 4.0'da da çalışabiliyo mu? deneyeniniz varmı? yoksa bende mi hata var? bende kayık kuyuk çıkıyo :(

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
Toplam Hit: 1386 Toplam Mesaj: 6