folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Android Programlama Kitabı (Satılık)

Android Programlama Kitabı (Satılık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

resimdeki kitabı satıyorum elimde 6 adet var birini ben okudum 5'ini satıyorum.Kargo 4-5 lira tutar 32 liraya almıştım şuanda piyasada 23 lira civarı.Fiyatı siz belirleyin almak isteyenlerle pmden konuşalım.

Android'e giriş,programlama ve uygulama yazımını anlatıyor android 2 ve 3 için.

geniş bilgi : http://www.idefix.com/kitap/android-nizar-ogutmen/tanim.asp?sid=PUYDUL44LA1A7E72NOA8

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

kodlama için gerekli programlarıda versen hoş olurmuş :) 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    ByMusty bunu yazdı

kodlama için gerekli programlarıda versen hoş olurmuş :) 

:) 

http://fragmanist.org/IMG_2066.JPG

bu lintekilerin hepsini satıyorum hocam konuyu derleyip tekrar acıcam baska bir baslık altında

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ptt kargo ile 2.5 tl kitap gönderimi kitap işi mi yapıyorsun hangi dağıtımcı ile çalışıyorsun ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

ptt kargo ile 2.5 tl kitap gönderimi kitap işi mi yapıyorsun hangi dağıtımcı ile çalışıyorsun ? 

yok hocam elimde bunlar vardı bir arkadaştan temin ettim toplu alanlara kargoyu karşılarım isteyen tek tek alabilir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    insidae bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

yok hocam elimde bunlar vardı bir arkadaştan temin ettim toplu alanlara kargoyu karşılarım isteyen tek tek alabilir :)

yalan amk 7.5 tl aldılar benden geçen gün tek bi kitaba (Tunceli Merkez) haberleri yokmuşmuş öyle bir kampanya duymamışlarmış vs.

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 6