folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Android Programlamada Xml İle İlgili

Android Programlamada Xml İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Videolarda eclipse idesını kullanırken main xml i actıklarında ekran goruntusu cıkıyor yanlarda hazır surukle bırak butonlar falan var bende sadece kod sayfası acılıyor Netbeans kullanıyorum extra ne yuklemem lazım bunun ıcın 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bir şey yüklemene gerek yok hocam.. en altta 

graphical layout u seçersen gelir ekran

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bir şey yüklemene gerek yok hocam.. en altta 

graphical layout u seçersen gelir ekran

Netbeanste yok heralde hocam bunu hangı ide den attın forumlardada actım graphical layout yok

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

mmm netbeans i hiç kullanmadım android için hocam, ben eclipse kullanıyorum.. hatta özel bir versiyonu var

ben bunu kullanıyorum.. hem java da geliştirebiliyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

android studio yaptı adamlar fıstık gibi, jetbrainsin parmağı var bi ince, hoş. Bide onu indirip dene. (Gelişmiş hedelerine bakmadım şöyle bi açıp arayüze baktım selam verip kapadım, ama adamlar bak bunu daha iyi yaptık diyorlar)

***xml diyince parse etme ile ilgili birşey sandım, layout diyeymişin iyiymiş :D

:)
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 5