Android Rat
-
Konu alıntıdır ve fazla bilgi sahibi değilim amaç paylaşmak , detaylar için cs portalına bakabilirsiniz.
-------------------------------
StillBorn:
Selam arkadaşlar. Bildiğiniz gibi "-A,n,d,r,o,r,a,t-" uzun zamandır ortalıkta duruyor ben de 2-3 gün önce öğrendim baktım kimse derlememiş şimdiye kadar ben yapayım dedim kodu derleyip Türkçe diline çevirisini yaptım. APK dosyasını decompile edip içerisine kendi server adresinizi yazmanız gerekir. Bunun için detaylı bilgi şimdilik vermeyeceğim. Değiştirmeniz gereken tek şey server ip adresidir. APK içerisinde bulunan "micro.ole32.com" adresi benim deneme server adresimdir. Onu aratıp kendi adresinizle değiştirebilirsiniz.
Görüntü alma hariç bütün özellikler çalıştı. O sorunun da telefon modelinden kaynaklı oldugunu düşünüyorum. tam olarak bilmiyorum şuan.
--------------------------------------------
download : https://hotfile.com/dl/197834571/5dbe479/StillBornRAT.rar.html

-
ersn elinde güzel imei numarası varmı :) s3 için.
-
hacım buna root gerekmez mi yani diyorsun ? Rootsuz telefonda bu ratlar çalışır mı ?
-
hacılar mobile sistemler hakkında hiç bilgi sahibi değilim beni zor durumda bırakmayın : ) Sorularınızı sorun belki bilgi sahibi müritler vardır cevap verirler . Piyasada böyle birşey varken paylaşayım dedim tbt aileside bilsin istedim